Autan matkailuyrityksiä elämystuotteiden kehittämisessä digitaaliseen myyntiin soveltuviksi sekä verkkokaupan käyttöönotoissa. Pidän käytännönläheisiä sparrauksia ja työpajoja aiheesta sekä toteutan tuntityönä yksittäisiä toimenpiteitä.

Elämysverkkokaupan ja -myynnin parissa olen työskennellyt vuodesta 2008. Tutuin myyntialustoista minulle on Bokun, jota olen käyttänyt lukuisia tunteja ja jonka käyttöä olen kouluttanut useille yrityksille (500+) eri puolilla Suomea vuodesta 2017 Islannissa heillä töissä ollessani, sekä sittemmin yrittäjänä. Bokunin lisäksi olen tutustunut muihinkin alustoihin, jotta osaan auttaa etsimään sopivan ratkaisun yrityksen tarpeisiin.

Toteutan projekteja itsenäisesti sekä teen yhteistyötä matkailualueiden ja partnereideni kanssa sen eteen, että Suomessakin mahdollisimman monen matkailuyrityksen digitaalinen asiakaskokemus, palveluiden näkyvyys, löydettävyys ja digitaalinen ostomahdollisuus kehittyvät.

Kokonaisuudessa olen toiminut matkailualalla usean vuoden ajan työskennellen mikro- ja pk-yrityksissä sekä matkailun alueorganisaatiossa monipuolisissa tehtävissä niin kotimaisten kuin kansainvälistenkin matkailijoiden parissa.