Juha Lassila
Liiketoimintajohtaja, KLT

Toimin tilitoimistoalalla liiketoimintajajohtajana yli 25 vuoden kokemuksella tilitoimistoalasta. Vetovastuullani on kaksi Rantalainen konserniin kuluvaa tilitoimistoa Rantalainen Orimattila ja Mäntsälä yhteensä meillä on 11 asiantuntijan tiimi hoitamassa nykyaikaisilla taloushallinon sähköisillä työkaluilla n. 300 yrityksen ja yhteisön asiakkuuksia. Hoidan asiakasyritystemme muutostilanteisiin liittyviä yritysjärjestelyjä ja yritysten perustamisia. Parhaiten voin auttaa alkuvaiheessa yhtiön perustamisessa ja taloushallintopalveluiden järjestämisessä.

Lyhyesti Rantalaisesta:

Kotimainen yritys, joka palvelee asiakkaitaan henkilökohtaisesti

Rantalainen on luotettava ja ihmiskasvoinen yritys, jolle taloushallinto ja taloushallintopalvelut ovat keskiössä. Yritys on Taloushallintoliiton auktorisoima yksi Suomen suurimmista tilitoimistoista, jossa asiakkaiden käytössä on yli 850 koulutetun ammattilaisen osaaminen. Tarjoamme kattavat nykyaikaiset taloushallinnon palvelut kaikenkokoisille yrityksille, yhteisöille ja muille organisaatioille.

Yrityksemme johdolla on vahvat verkostot tärkeimpiin valtakunnallisiin elinkeinoelämän edunvalvontaorganisaatioihin, kuten Suomen Yrittäjiin ja Kauppakamariin. Toimimme niissä aktiivisesti pk-yritysten erityispiirteet huomioiden.

Palvelemme asiakkaitamme paikallisesti tarjoten jokaiselle henkilökohtaisen kirjanpitäjän ja palkanlaskijan ja visionamme onkin olla paras paikallinen taloushallintoalan kumppani. Rantalaisen asiakkaana tiedät aina, kenen puoleen kääntyä taloushallinnon haasteissa. Tutustu paikallisiin tilitoimistoihin.

Juha Lassila
Liiketoimintajohtaja, KLT
+358 447 535 701
juha.lassila@rantalainen.fi