Olen ollut rakentamassa 30 vuoden aikana useita palvelukonsepteja, niin teknologia- kuin palveluyhtiäihinkin. Kasvuyrityksen toimitusjohtajana olen saanut olla mukana hienojen ihmisten kanssa luomassa tarinoita, joista useat monikansalliset yritykset ovat olleet kiinnostuneita.

Yrittäjänä olen nauttinut nähdessäni, kuinka ihmiset kehittyvät osaamisessaan ja kasvavat tehtävissään yrityksen muuttuessa muutaman hengen tuotelähtäisestä organisaatiosta aina ICT- ja palveluyritykseksi.

Uskon myäs, että yrityskauppaan valmistautumiseen ja haltuunottoon minulla on annettavaa kokemukseni myätä, kun globaali alan johtava yritys hankki Flexim Securityn.

Olen yrittäjä henkeen ja vereen. Kohdistan intohimoni ja osaamiseni start up -yrityksiin, niin sijoittajana kuin yrittäjänäkin. Parhaillaankin rakenteilla on muutaman huipputyypin kanssa kansainvälisyyteen tähtääviä IoT- ja jakamistalouden yrityksiä.

Avustan myäs erästä monikansallista yritystä sen siirtymävaiheessa tuotelähtäisyydestä palveluliiketoimintaan, sekä sparraan muutamia kotimaisia yhtiäitä, joissa mietitään jakamistalouden ja uusien palveluliiketoiminnan mahdollisuuksia.

Kokemusta minulla on myäs hallitustyäskentelystä sekä advisor board -ryhmien rakentamisesta.

Vahvuudet:IoT- ja palveluosaaminenStrategiatyä ja muutosjohtaminenTiimien rakentaminen