Olen Joulukuussa 2022 exitin tehnyt yrittäjä (Classic Pizza Ravintolat 18 kpl ja Hangon Makaronitehdas 5kpl). Minulla on myös vahva vähittäiskauppa osaaminen ostojen-, tuotekehityksen-, myynnin-, markkinoinnin-, franchising- ja asiakas kokemuksen alalta. Sen jälkeen toimin mainos- ja markkinointijohtajana. Asiakas vastuullisena mm Suomen suurin lääketeollisuuden vientituote, jossa johdimme brändi kehitystä globaalina ”Lead Agencynä”.
29 vuotinen nousujohteinen menestyksekäs ura yrittäjänä palvelusektorilla. Osaaminen mm. yrityksen laajentumisen haasteet kotimaassa, sekä kansainvälistymisen tuomat mahdollisuudet ja haasteet, esim joka toinen kuukausi avattava uusi liiketoiminta kolmessa eri maassa. Nykyään suuri mielenkiintoni on ja olen mukana ”kestävän kehityksen” liiketoimintojen, ekologisuuden, hyvän johtamisen, henkilökunnan kehittämisen, sekä vaikeasti työllistettävien saralla. Samoin yritys sparraukset ovat lähellä sydäntäni. Ne hyvät neuvot ja sparraukset, joita olen työelämässäni ja yrittäjänä saanut, haluan ilolla jakaa eteen päin seuraaville.
Olen parhaimmillani kiteyttämisessä ja fokuksen löytämisessä.
Vahvuuksiani on kerrottu olevan helposti lähestyttävä, välittävä, positiivinen, strateginen, ratkaisukeskeinen, vahva sparrari ja hyvä tiimi hengen luoja.