Missioni on auttaa organisaatioita ja niiden avainihmisiä kasvamaan ja onnistumaan. Kun ihminen – johtaja, esimies tai asiantuntija – kehittyy, se vauhdittaa koko organisaatiota onnistumaan paremmin. Autan sinua onnistumaan johtamisessa ja liiketoiminnan kehittämisessä.

Luontainen uteliaisuuteni ja intensiivinen työtapani ovat kuljettaneet minua vuosien varrella mitä moninaisempiin työrooleihin ja luottamustehtäviin. Kehittyminen ja kehittäminen ovat olleet tärkeä osa kaikkea työtäni, alkaen siitä kun koululaisena toimin ensimmäisessä kesäduunissani kopiofirman lähettinä.

Työurallani olen tehnyt töitä kädet savessa laajalla skaalalla: lähetistä johtajaan, johtoryhmän jäseneen ja hallitustyöhön. Työkokemukseni painottuu johtamiseen, strategiatyöhön, HR-alueeseen sekä markkinointiin ja viestintään. Tästä kaikesta käytännön kokemuksestani ammennan asiakkailleni. Kaikkea ei tarvitse oppia kantapään kautta. Luotettava ja monipuolisen kokemuksen omaava sparrauskumppani on kullan arvoinen liiketoimintasi kehittämisessä.

Pohjakoulutukseltani olen KTM. Minulla on myös Business Coachin ja RMP-motivaatiovalmentajan sertifikaatit sekä lukuisia täydennyskoulutuksia.

Vapaa-ajallani harrastan monenlaista matkailua, kuntoilua omaksi hyvinvoinnikseni sekä aktiivista oman osaamiseni kehittämistä. Toimin aktiivisesti hallitustyössä sekä erilaisissa luottamustehtävissä ja laajoissa verkostoissa.

Tutustu tarkemmin täällä: https://kasvunmahdollistajat.fi/.

Ota rohkeasti yhteyttä, jutellaan!

terv.
Päivi Vuorimaa
Kasvun mahdollistajat Oy
paivi.vuorimaa@gmail.com