Toimin S-ryhmään kuuluvan Pohjois-Karjalan Osuuskaupan (PKO) kaupallisena johtajana. PKO:ssa työllistämme noin 1400 työntekijää ja vuosimyyntimme kipuaa lähelle 500 miljoonaa euroa. Toimialojamme ovat päivittäistavarakauppa, käyttötavarakauppa, liikennemyymälät, matkailu- ja ravitsemiskauppa, parturi-kampaamotoiminta, kukka- ja hautauspalvelu sekä terveyspalvelut. Vastaan työssäni liiketoiminnasta yhdessä toimialajohtajien kanssa.

Aiemmin olen työskennellyt Jukolan Osuuskaupan toimitusjohtajana sekä Osuuskauppa Keskimaassa mitä erilaisimmissa tehtävissä; market- ja tavaratalokaupan toimialajohtajana, Sokos-tavaratalonjohtajana, Prisma-johtajana, henkilöstöjohtajana ja olen vastannut myös Kodin Terran avaamisesta Jyväskylään. Näistä monista vaiheista on ollut hyötyä nykyiseen tehtävääni; tiedä mitä on erilaisilla liikeideoilla toimiminen sekä mitä konkreettinen päivittäisjohtaminen on. PKO:ssa painimme samojen haasteiden parissa kuin muutkin yritykset; kuinka saada tyytyväisimmät asiakkaat ja lisää myyntiä sekä kuinka toteuttaa se kaikki mahdollisimman kustannustehokkaasti.

Työskentelyotteeni on aina ollut varsin käytännönläheinen; tavoitteilla ei ole mitään merkitystä jollei niitä viestiä vahvasti ja mikäli organisaatiolle ei anneta myös työkaluja ja varmisteta osaamista asioiden konkreettiseen toteuttamiseen. Olen 48-vuotias ideoita ja kehittämistä rakastava realistinen optimisti!