Inspiroiva ihmisten johtaja, rohkea päätöksentekijä, Intohimoinen businessnainen, nälkäinen oppimaan aina uutta, ennen kaikkea tekijä ja elämästä nautiskelija.


Kaikki lähtee rohkeudesta kuunnella omaa sydäntä. Rohkeudesta elää, menestyä, epäonnistua, oppia ja ennenkaikkea nauttia! Suvi on 38 vuoden ikään nähden kokenut paljon ja uskaltanut toteuttaa monta unelmaa. Menestynyt muotibisneksen EXIT, konkurssi ravintola-alan start-upissa, vuoden kestävä maailmanympärysmatka perheen kanssa, muutosjohtajuus hyvinvointialan miljoonabisneksessä ja viimeisimpänä hyppy perheyrittäjyyden saappaisiin logistiikka alalle.
 
Suvilla on yli 15 vuoden johtamiskokemus. Hän on vaikuttanut useassa yrityksessä sekä yhteiskunnallisissa työryhmissä. Hän on rakentanut ja valmentanut unelmatiimejä, tehnyt muutosta yrityskulttuurissa, brändissä, liiketoiminnassa, asiakaskokemuksessa sekä digitaalisessa tranformaatiossa. Hän on johtanut kasvua, muutosta, menestystä ja kriisejä. Mutta ennen kaikkea nauttinut itse matkasta, vaikka se ei ole ollut aina tasainen. Samalla hän on rakentanut monimuotoiset kukoistavat verkostot ympärilleen ja oppinut valtavasti. Suvilla on vahva liiketoimintaosaaminen ja näkökulmia elinkeinoelämän kokonaisuuteen yrittäjänä, omistajana, johtajana, hallitustyöskentelijänä, sekä yhteiskuntavaikuttajana.


Suvilla on poikkeuksellinen kyky nähdä mahdollisuuksia, tarttua toimeen sekä oppia uutta virheitä pelkäämättä. Menestys vaatii vahvaa itsensä johtamista, uteliaisuutta tulevaisuutta kohtaan sekä aitoa halua kuunnella muita mutta ennen kaikkea rohkeutta tehdä myös päätöksiä. Tulokset tehdään aina yhdessä. Hänellä on utelias mieli, avoin asenne ja rohkea sydän. Hän saa ihmiset ympärillään kukoistamaan, sillä hän uskoo, että yksin voi päästä pitkälle, mutta yhdessä vain taivas on rajana mitä voidaan saavuttaa sekä matkasta tulee varmasti hauskempi.