Intohimoinen businessnainen, sijoittaja, inspiroiva ihmisten johtaja, rohkea päätöstentekijä ja elämästä nautiskelija.

Suvi Widgren perusti suoraan koulun penkiltä muotialan yrityksen ja kasvatti sen yli 30 hengen menestyväksi kasvuyritykseksi. 10 vuotta myöhemmin hän teki onnistuneen EXIT:in ja vei perheensä vuoden kestävälle maailmanympärysmatkalle. Sen jälkeen hän sijoitti suomalaiseen ravintola-alan start-uppiin, joka päätyi komeaan konkurssiin yrityksen alkumetreillä. Hän menetti sijoittamansa rahat, mutta oppi valtavasti.

Nyt hän toimii hyvinvointialan pioneeri yhtiön Smartumin toimitusjohtajana. Smartum on 25 vuotta vanha perheyhtiö, jossa Suvi johtaa suurta digitaalista transformaatiota. ”Samanaikaisesti kun uudistetaan liiketoimintaa, kulttuuria, brändiä ja vielä talouden ehdoilla, niin tietää tekevänsä töitä joka päivä”, Suvi naurahtaa.

Suvilla on 15 vuoden johtamiskokemus. Hän on vaikuttanut useassa yrityksessä sekä yhteiskunnallisissa työryhmissä. Hän on rakentanut ja valmentanut unelmatiimejä sekä rakentanut samalla valtavat verkostot ympärilleen. Hänellä on vahva liiketoimintaosaaminen sekä avoin asenne. Suvilla on poikkeuksellinen tapa nähdä mahdollisuuksia, tarttua toimeen sekä oppia virheistä. Menestys vaatii vahvaa itsensä johtamista, pohjatonta itseluottamusta, rohkeutta tehdä päätöksiä, pientä itsekkyyttä, valtavasti ystäviä ympärille sekä paljon huumoria ja intohimoa elämää kohtaan.