Kasvu Openista potkua yrityksen digitalisaatioon

Nellim Wilderness Hotel & Safaris on Kasvu Open 2018 startagain-sarjan finalisti. Yritys osallistui keväällä 2018 Tulevaisuuden matkailu Kasvupolun sparraukseen. Sparrausprosessin jälkeen Nellim Wilderness Hotels & Safaris valittiin Kasvupolun lupaavimmaksi kasvajaksi. Näin yritys eteni valtakunnalliseen finaaliin 100 parhaan kasvuyrityksen joukkoon.

“Omia ratkaisujaan muille perustelemalla on päässyt käsiksi omiin käytössä oleviin prosesseihin sekä toimintamalleihin ja voi kehittää niitä entistä paremmaksi. Sparraukset ovat auttaneet jäsentämään ajattelua ja sitä kautta kehittämään sekä omaa että yrityksen toimintaa.”

Nellim Wilderness Hotel & Safaris toimitusjohtaja ja yrittäjä Jouko Lappalainen sekä yrittäjä Mari Lappalainen lähtivät mukaan Kasvu Openiin haastamaan itseään ja verkostoitumaan. Yrittäjät ovat tyytyväisiä mukaan lähtemisestä ja suosittelevat sitä kaikille.

Valtakunnan rajat ovat vain paperilla

Kansainvälisille asiakkaille elämyksellisiä lomia Lapissa tarjoava yritys on panostanut digitaalisuuden kehittämiseen. Kasvu Openista kehitykseen on saatu konkreettisia vinkkejä, uusia näkökulmia ja tukea sekä muilta yrittäjiltä että mylläreiltä. Lappalaiset mainitsevatkin mylläreiden kanssa käydyt antoisat keskustelut yhdeksi matkan parhaista anneista.

Tulevaisuudesta puhuttaessa yrittäjät väläyttävät idean toiminnan laajenemisesta.

“Muutaman vuoden päästä meillä voisi olla useampi toimipaikka nykyisen neljän sijaan. Valtakunnan rajatkin ovat lopulta pelkkää paperia. Saa nähdä mennäänkö niistä vielä yli.”