Hae mukaan Kasvu Open- sparraukseen!

Kasvu Openin Kasvupolulla yritys saa maksutonta apua liiketoiminnan kehittämiseen ja kasvuun. Paljon sparrattuja teemoja ovat esimerkiksi: myynti ja markkinointi, talous ja kasvun rahoitus, johtaminen ja strategia sekä kansainvälistyminen. Jokaisen yrityksen sparraus on erilainen, sillä sparrauksen teemat ja sparraajat räätälöidään yrityskohtaisesti.

Näin haet mukaan Kasvupoluille

1. Anna yhteystietosi

Täytä alla olevalle yhteystietolomakkeelle yhteystietosi ja valitse Kasvupolku, jolle haluat hakea. Voit hakea mukaan useammalle Kasvupolulle (max. 3), mutta tulla valituksi vain yhdelle.

2. Täytä kasvuyritysanalyysi

Saat vastauksena sähköpostiisi kasvuyritysanalyysin. Vastaa kasvuyritysanalyysin kysymyksiin, ja lähetä kasvuyritysanalyysi ennen Kasvupolun hakuajan päättymistä. Lähetä-nappi on kasvuyritysanalyysin lopussa.

Kasvuyritysanalyysi on hakemus, jolle kirjattujen tietojen perusteella Kasvupolun tuomaristo arvioi yritystä.

3. Odota yhteydenottoa

Saat tiedon valinnoista noin kaksi viikkoa Kasvupolun hakuajan päättymisen jälkeen. Kaikille mukaan hakeneille ilmoitetaan valinnoista haun päätyttyä. 

Jos haluat päivittää Kasvupolku-valintojasi, ota yhteyttä Kasvu Open -chatissa tai sähköpostilla: info@kasvuopen.fi.


Valitse kasvupolkusi ja hae mukaan!


Dolea Oy voitti on Kasvu Openin startup-sarjan voittaja 2019.

”Potentiaalin valjastaminen tarkoituksenmukaista käyttöä varten oli suurin Kasvu Openin matkassa herännyt oivallus. Kuitenkin kaikista kirkkain lamppu syttyi, kun ymmärsimme, että kaikkea ei tarvitse tehdä yksin.”