Karnevaalin puhujat

Karnevaali-ohjelmassa nähdään tänäkin vuonna yrittäjien innostavia ja inspiroivia puheenvuoroja sekä keskustelua kasvuyrittäjyyden arvoista ja vastuusta.


KASVUN MONET KASVOT

Kasvun monet kasvot -paneelissa syvennytään yrittäjyyden haasteisiin ja iloihin. Kasvun monet kasvot -podcastin vieraat kokoontuvat yhteiseen keskusteluun yrittäjyydestä, rohkeudesta sekä poikkeustilan vaikutuksista yrittäjyyteen.

Mukana paneelissa Kim Väisänen, Saimi Hoyer sekä Vappu Pimiä.

Startup-sijoittaja Kim Väisäsen yrittäjänpolku sai alkunsa tietojen hävittämiseen keskittyvästä liikeideasta, joka johti menestyksekkäisiin yrityskauppoihin ja uraan sijoittajana.

Kuuntele Kimin podcast-jakso täältä.

Saimi Hoyer on viemässä Punkaharjua ja Saimaata maailmankartalle. Sitä tehdään pelottamasti, verkostoituen ja aidolla rajoja ravistelevalla yhteistyöllä, toisinaan myös tappiota sietäen.

Kuuntele Saimin podcast-jakso täältä.

Tv-urastaan tunnettu Vappu Pimiä on myös määrätietoinen kasvuyrittäjä, joka ei vaihtaisi yrittäjyyden tuomaa vapautta enää mihinkään. Kuuntele Vapun podcast-jakso täältä.


Kasvun arvot ja vastuu

Yritysten kasvun arvoista ja vastuusta voidaan puhua monesta eri näkökulmasta. Toisinaan näistä teemoista ei puhuta tarpeeksi.

Karnevaalin asiantuntijapuheenvuoron pitävät yhdessä Keskuskauppakamari, Varma, Business Jyväskylä (Hippos) sekä Kasvuryhmä. Puheenvuoroissa käsitellään yritysvastuuta, henkilöstön työkykyä ja hyvinvointia sekä miten yritysten kasvu pystytään säilyttämään yli murroskausien.