Paljon puhetta ja vielä enemmän asiaa.

Kasvu Open Karnevaalissa kuullaan tänäkin vuonna yrittäjien innostavia ja inspiroivia puheenvuoroja sekä keskustelua kasvuyrittäjyyden arvoista ja vastuusta.

Puhujina kuullaan isolle yleisölle tuttuja nimiä sekä kumppaniorganisaatioidemme asiantuntijoita.


KASVUN MONET KASVOT

Kasvun monet kasvot -paneelissa syvennytään yrittäjyyden haasteisiin ja iloihin. Kasvun monet kasvot -podcastin vieraat kokoontuvat yhteiseen keskusteluun yrittäjyydestä, rohkeudesta sekä poikkeustilan vaikutuksista yrittäjyyteen.

Mukana paneelissa Kim Väisänen, Saimi Hoyer sekä Vappu Pimiä.

Startup-sijoittaja Kim Väisäsen yrittäjänpolku sai alkunsa tietojen hävittämiseen keskittyvästä liikeideasta, joka johti menestyksekkäisiin yrityskauppoihin ja uraan sijoittajana.

Kuuntele Kimin podcast-jakso täältä.

Saimi Hoyer on viemässä Punkaharjua ja Saimaata maailmankartalle. Sitä tehdään pelottamasti, verkostoituen ja aidolla rajoja ravistelevalla yhteistyöllä, toisinaan myös tappiota sietäen.

Kuuntele Saimin podcast-jakso täältä.

Tv-urastaan tunnettu Vappu Pimiä on myös määrätietoinen kasvuyrittäjä, joka ei vaihtaisi yrittäjyyden tuomaa vapautta enää mihinkään. Kuuntele Vapun podcast-jakso täältä.


Kasvun arvot ja vastuu

Yritysten kasvun arvoista ja vastuusta voidaan puhua monesta eri näkökulmasta. Toisinaan näistä teemoista ei puhuta tarpeeksi.

Karnevaalin asiantuntijapuheenvuoron pitävät yhdessä Keskuskauppakamari, Varma, Business Jyväskylä (Hippos) sekä Kasvuryhmä. Mukana on myös viime vuoden Kasvu Open -voittaja Lunawood. Puheenvuoroissa käsitellään yritysvastuuta, henkilöstön työkykyä ja hyvinvointia sekä miten yritysten kasvu pystytään säilyttämään yli murroskausien.

Jyväskylän kaupunki kasvaa vauhdilla tarjoten uusia kehitys- ja innovaatioalustoja tulevaisuuteen. Älykaupunki Kangas, liikunnan ja hyvinvoinnin keskittymä Hippos 2020 tarjoavat yrityksille testausympäristöjä ja kasvualustoja.
Selkeästi Oy Suomi Ab:n ympärillä tapahtuu nyt paljon. Haluamme olla mukana sauttamassa.
Jaamme Kasvu Openin kanssa yhteisen mission yritysten kilpailukyvyn kehittäjänä vahvan valtakunnallisen verkoston avulla. Yritysten menestyminen on meidän yhteinen tavoite. 
Kasvuryhmä inspiroi ja kiihdyttää yli 10M€ vaihtavien scaleupien uusiutumista ja kasvua Suomesta maailmalle. Toiminta perustuu jakamisen kulttuuriin, vertaispaineeseen ja pyyteettömään auttamiseen.