Kasvuhaluisten yritysten haku Keski-Suomen Kasvupolulle on alkanut

Keski-Suomen Kasvupolulle voivat hakea mukaan kaikki alueen kasvunnälkäiset yritykset ikään, kokoon tai toimialaan katsomatta. Kasvupolulla yritykset saavat maksutonta sparrausta, joka auttaa mukaan valittuja yrityksiä kehittämään ja kasvattamaan liiketoimintaansa. Haku on auki 1.4.2020 asti. 

Keski-Suomen Kasvupolulle valitaan 15 kasvuintoista yritystä. Yritykset valitsee Kasvupolun tuomaristo, joka koostuu Kasvupolun kumppaneiden edustajista. Tuomariston valintakriteerit ovat kaikilla Kasvu Openin Kasvupoluilla: markkinapotentiaali, tiimi, kasvukyky ja näytöt.

Keski-Suomen Kasvupolun kumppanit ovat: Keski-Suomen Yrittäjät, Saarijärven kaupunki, Karstulan Seutu, Kehittämisyhtiö Keulink, Äänekoski, Laukaa, Keski-Suomen Liitto, Kauppakamari ja Jämsek.

– Kasvuvauhti ei hidastunut osallistumisen vuoksi vaan pikemminkin kiihtyi. Keskustelut, joita prosessin aikana käytiin ovat mukana kehitystyössä nyt ja jatkossa. Jälkityöt ovatkin prosessin tärkein osuus, eli oppien vieminen käytäntöön, sanoo Crazy Townin toimitusjohtaja Mikko Markkanen.

Crazy Town osallistui kaudella 2019 Keski-Suomen Kasvupolulle ja eteni sieltä Kasvu Openin TOP100 -finalistijoukkoon.

HAE MUKAAN KESKI-SUOMEN KASVUPOLULLE!

KASVUPOLUN VALINNAT

Jokainen Kasvupolun tuomariston jäsen pisteyttää jokaisen hakijan asteikolla 1-10 arviointikriteereiden mukaan. Kasvupoluille valituista yrityksistä 75% pääsee mukaan pisteiden perusteella. Loppujen osalta tuomaristo tekee valinnat tuomariston yhteisten keskustelujen pohjalta.

Sparrauspäivien päätteeksi tuomaristo valitsee kaksi potentiaalisinta yritystä Kasvu Open -finalistijoukkoon. Finalistijoukko kisaa Kasvu Openin voitosta Kasvu Open Karnevaalissa 28.-29.10.2020.

KASVUPOLUN AIKATAULU

Haku Keski-Suomen Kasvupolulle on auki 1.4.2020 asti. 

Kasvupolulle valitut yritykset saavat kahdessa sparrauspäivässä asiantuntijoilta kahdenkeskisissä tapaamisissa apuja yrityksen kasvun haasteisiin. Ensimmäinen sparrauspäivä järjestetään 12.5.2020 ja toinen sparrauspäivä 18.8.2020.

HAE MUKAAN KESKI-SUOMEN KASVUPOLULLE!

VAUHTIA YRITYKSEN KASVUUN KOOLLA ON VÄLIÄ -KIERTUEELTA

Kasvusta päästään innostumaan jo tammikuussa, kun Kasvu Openin Koolla on väliä -kiertue starttaa. Kiertueen teema on arvot ja vastuu. Koolla on väliä -kiertueella puhuvat muun muassa Kaslinkin perustaja, ruokainnovaattori Raino Kukkonen, digitalisaation asiantuntija, Akun tehtaan Aku Syrjä ja Juha Torvinen ja peltomaiden puolustaja Soilfoodin Eljas Jokinen.

Koolla on väliä -kiertueen päivät ja paikkakunnat ovat: Järvenpää 28.1., Kuopio 5.2., Oulu 6.2., Seinäjoki 12.2., Tampere 13.2. ja Helsinki 26.2.

Koolla on väliä -kiertueen tapahtumapäivät ovat kaikille avoimia ja maksuttomia. Katso Koolla on väliä -kiertueen aikataulu ja ohjelma.

LISÄTIEDOT

Kysy Keski-Suomen Kasvupolusta
Laura Hännikäinen
+358 40 653 5307
laura.hannikainen@kasvuopen.fi

Kysy Koolla on väliä -kiertueesta:
Vivi Pöntiö
+358 50 913 3814
vivi.pontio@kasvuopen.fi