Keksintöjen Kasvupolku®

Kasvupolun
kuvaus

HAKU PÄÄTTYNYT 7.4.2020

HAKU TÄLLE POLULLE ON PÄÄTTYNYT VUODEN 2020 OSALTA.

Onko yritykselläsi innovatiivinen idea tai tuote, jonka esiintulo ei voi odottaa enää hetkeäkään? Kaipaatko idean ympärille asiantuntijoita ja verkoston tukea? Ehkä tuotteesi voi olla ratkaisemassa monen ihmisen arjenhaasteita?

Ensimmäistä kertaa järjestettävälle Keksintöjen Kasvupolulle haetaan uusia innovatiivisia ideoita, kuluttajia kiinnostavia & hyödyttäviä tuotteita, palveluita tai liiketoimintamalleja.

Kuluttajia hyödyntävät tuotteet ja palvelukonseptit voivat kohdistua esimerkiksi kodin perusparannukseen, rakentamiseen, sisustukseen tai ruuanlaittoon. Toisaalta innovatiiviset tuotteet ja palvelut voivat ratkaista eri toimialojen tarpeita ja omata potentiaalin kansainvälisille markkinoille.

Keksintöjen Kasvupolulle voivat hakea valtakunnallisesti kaikki omaan ideaansa/tuotteeseensa uskovat yritykset toimialaan tai ikään katsomatta. Hakevalta yritykseltä kuitenkin odotetaan, että suojausasiat, kuten patentit ovat huomioitu ja vähintäänkin hakuvaiheessa.

Kasvupolulla yritys tapaa yhteensä kahdeksan sparraajaa.  Sparraajat auttavat Kasvupolulle mukaan valittuja yrityksiä löytämään kasvun eväitä ja kontakteja kahdenkeskisissä tapaamisissa.

Kasvupolulla jokaiselle yritykselle valitaan heidän tarpeisiinsa sopivat sparraajat yrityksen kasvusuunnitelman tavoitteiden mukaisesti.  

Sparraus on mukaan valituille yrityksille maksutonta.

Kasvupolulle valitaan mukaan 15 suurimman kasvupotentiaalin omaavaa yritystä. Kaikille mukaan hakeneille ilmoitetaan valinnoista haun päätyttyä. 

Keksintöjen Kasvupolulle voi hakea mukaan 7.4.2020 saakka.

Kysy lisää!

Vivi Pöntiö
+358 50 91 338 14
vivi.pontio@kasvuopen.fi

Katso Kasvu Open -prosessikuvaus 2020.

Tapahtumapäivät

  • 13.5.2020, etäyhteyksillä, 1. sparrauspäivä
  • 11.6. etäyhteyksillä, 2. sparrauspäivä
  • Kasvu Open Karnevaali 27.-28.10.2020

KASVUPOLUN YHTEISTYÖKUMPPANIT

Kasvupolun
tuomaristo

Kaikilla Kasvu Openin Kasvupoluilla on samat arviointi- ja valintakriteerit: markkinapotentiaali, tiimi, kasvukyky ja näytöt.

Kasvupolulle valitut yritykset valitsee Kasvupolun tuomaristo. Kasvupolun tuomaristo koostuu Kasvupolun kumppaneiden edustajista.

Jokainen Kasvupolun tuomariston jäsen pisteyttää jokaisen hakijan asteikolla 1-10, arviointikriteereiden mukaan.

Kasvupoluille valituista yrityksistä 75% pääsee mukaan pisteiden perusteella. Loppujen osalta tuomaristo tekee valinnan tuomariston välisten keskustelujen pohjalta.

Kasvupolun päätteeksi valitaan Kasvupolun kaksi potentiaalisinta yritystä. Valinta perustuu sparraajien antamiin arvioihin sekä tuomariston pisteisiin.

Kasvupolun tuomaristo

Tapani Laitinen, Witas
Janne Kinnunen, Viitasaaren kaupunki
Jarkko Kaartinen, Pisla

Kysyttävää
Kasvupoluista?

Saat vastauksia kysymyksiisi Kasvu Open -chatista arkisin 9-16. Muina aikoina voit jättää yhteydenottopyynnön chatin kautta.

Katso myös UKK – Usein kysytyt kysymykset.

”Olen huomannut, että aina kun astuu oman kuplansa ulkopuolelle – tässä tapauksessa Kasvu Openin Kasvupolulle- , oppii aina jotain uutta ja osaa katsoa asioita eri perspektiivistä. Panostamme jatkuvasti siihen, että oppiminen ei saa loppua. ”