Keski-Uudenmaan Kasvupolku®

HAE MUKAAN MAKSUTTOMAAN SPARRAUKSEEN

Pistetäänkö potkua liiketoimintaan?

Keski-Uudenmaan Kasvupolulle etsitään olemassa olevan liiketoiminnan kasvattamisesta ja kehittämisestä kiinnostuneita yrityksiä kokoon tai toimialaan katsomatta Keski-Uudenmaan alueelta. Kasvupolku®-sparrauksesta saat apua muun muassa koronapandemiasta selviämiseen, rahoitusosaamisen kartuttamiseen sekä myyntiin ja markkinointiin.

Sparraukseen voivat hakea mukaan kaikki yritykset, joilla on y-tunnus ja vahva tahto kasvattaa liiketoimintaa. Yrityksen liikevaihdolle, toimialalle, sijainnille tai iälle ei ole kriteerejä. 

Jokainen Kasvupolulle mukaan valittu kasvuyritys:

  • saa luottamuksellista, henkilökohtaista sparrausta liiketoimintaan.
  • tapaa yrityskohtaisesti valitut 5-8 eri alojen asiantuntijaa eli sparraajaa.
  • verkostoituu alueellaan/toimialallaan ja valtakunnallisesti merkittävien kumppaneiden kanssa.
  • voi halutessaan kisata Vuoden kasvuyritys -tittelistä.

Sparraus on maksutonta kaikille mukaan valituille yrityksille.

  • Hakuaika 4.1.-17.3.2021.
  • Kasvupolulle valitaan mukaan 15 kasvuyritystä.
  • Kasvupolun sparrauspäivät ovat 6.5.2021 & 8.6.2021.
  • Ensimmäinen sparrauspäivä on digitaalinen etäsparrauspäivä.

LISÄTIEDOT:

Katri Rutanen 📧 katri.rutanen@kasvuopen.fi 📞 040 962 5891


Keski-Uudenmaan KASVUPOLUN TUOMARISTO

Kasvu Openin Kasvupoluilla on rajattu määrä sparrauspaikkoja. Siksi jokaisella Kasvupolulla on oma tuomaristo, joka käy läpi Kasvupolulle tulleet hakemukset. Tuomaristo koostuu Kasvupolku®-kumppaneiden edustajista, jotka valitsevat sparrattavat yritykset hakemusten perusteella.

Kasvupolkujen tuomaristot arvioivat kasvuyrityksiä kriteereillä: markkinapotentiaali, tiimi, kasvukyky ja näytöt. Kriteerit ovat samat kaikilla Kasvupoluilla.

Kasvupolun tuomaristo täydentyy tähän tammikuun aikana.


Keski-Uudenmaan Kasvupolku®-kumppanit

Kasvupolku®-kumppanit yhdessä Kasvu Openin valtakunnallisten kumppanien kanssa mahdollistavat kasvuyrityksille maksuttoman sparrauksen.

Kasvupolku®-kumppanit ovat kiinteästi mukana Kasvupolulla, ja jakavat kasvuyrityksille oman alueen tai toimialan parhaat opit. Voit verkostoitua Kasvupolku®-kumppaneiden kanssa Kasvupolun digitaalisessa työtilassa, jonne kaikki sparraukseen mukaan valitut yritykset kutsutaan.


KASVUPOLULLE OSALLISTUNEITA YRITYKSIÄ

Uudenmaan Kasvupolun 2020 kolme potentiaalisinta kasvuyritystä ovat Dream Factory Oy, Mustion Linna sekä Nordqvist Oy. Lue lisää..

Keski-Uudenmaan Kasvupolun 2019 voittajaksi valittiin Loxus 3D Tunnelinspections Oy. Kunniamaininnan sai Kelosound Oy. Lue lisää..