Verkkokaupan Kasvupolku®

Kasvupolun
kuvaus

HAKU PÄÄTTYNYT 11.3.2020

Onko yrityksenne kasvunnälkäinen ja potentiaaliltaan väkevä, mutta osaaminen digitaalisessa kaupankäynnissä on kasvunne pullonkaula?

Verkkokaupan Kasvupolulla keskitytään ratkaisemaan pk-yrityskentän haasteita verkkokauppaliiketoiminnan näkökulmasta. Keskeisiä teemoja, joiden osalta yritysten kasvusuunnitelmia Kasvupolulla haastetaan ovat niin verkkokaupan perustamiseen kuin sähköisen liiketoiminnan kehittämiseen liittyvät aiheet muun muassa myynnin ja markkinoinnin, verkkokaupan perustamisen ja alustaratkaisujen, verkkokaupan optimoinnin, kilpailun ja kansainvälistymisen, asiakaskokemuksen sekä palvelumallin, maksamisen muutoksen ja logistiikan teemat.

Kasvupolulla yritys tapaa yhteensä kahdeksan sparraajaa. Sparraajat auttavat Kasvupolulle mukaan valittuja yrityksiä löytämään kasvun eväitä ja kontakteja kahdenkeskisissä tapaamisissa.

Kasvupolulla jokaiselle yritykselle valitaan heidän tarpeisiinsa sopivat sparraajat yrityksen kasvusuunnitelman tavoitteiden mukaisesti.  Sparraus on mukaan valituille yrityksille maksutonta.

Kasvupolulle valitaan mukaan 15 suurimman kasvupotentiaalin omaavaa yritystä. Kaikille mukaan hakeneille ilmoitetaan valinnoista haun päätyttyä. 

Verkkokaupan Kasvupolulle voi hakea mukaan 11.3.2020 saakka.

Kysy lisää!

Oona Ikonen
+358 40 555 5543
oona.ikonen@kasvuopen.fi

Tapahtumapäivät

  • 20.5. Helsinki, 1. sparrauspäivä
  • 18.8. Jyväskylä, 2. sparrauspäivä
  • Kasvu Open Karnevaali 27.-28.10.2020

KASVUPOLUN YHTEISTYÖKUMPPANIT

Kasvupolun
tuomaristo

Kaikilla Kasvu Openin Kasvupoluilla on samat arviointi- ja valintakriteerit: markkinapotentiaali, tiimi, kasvukyky ja näytöt.

Kasvupolulle valitut yritykset valitsee Kasvupolun tuomaristo. Kasvupolun tuomaristo koostuu Kasvupolun kumppaneiden edustajista.

Jokainen Kasvupolun tuomariston jäsen pisteyttää jokaisen hakijan asteikolla 1-10, arviointikriteereiden mukaan.

Kasvupoluille valituista yrityksistä 75% pääsee mukaan pisteiden perusteella. Loppujen osalta tuomaristo tekee valinnan tuomariston välisten keskustelujen pohjalta.

Kasvupolun päätteeksi valitaan Kasvupolun kaksi potentiaalisinta yritystä. Valinta perustuu sparraajien antamiin arvioihin sekä tuomariston pisteisiin.

Verkkokaupan kasvupolun tuomarit

Markus Laurio, toimitusjohtaja, Paytrail
Suvi Tikkanen, markkinointijohtaja, Paytrail
Ville Vasaramäki, Head of SME Services, Posti
Juha Harju, toimitusjohtaja sekä perustaja, Woolman
Miika Malinen, CCO sekä perustaja, Woolman
Kari Luostarinen, kehittämisjohtaja, Keski-Suomen liitto

Kysyttävää
Kasvupoluista?

Saat vastauksia kysymyksiisi Kasvu Open -chatista arkisin 9-16. Muina aikoina voit jättää yhteydenottopyynnön chatin kautta.

Katso myös UKK – Usein kysytyt kysymykset.


“Vain haastamalla saa omasta liikeideasta ja ajatuksista timanttia. Parhaat oivallukset eivät synny yksin työpöydän ääressä vaan siihen tarvitaan kyseenalaistamista ja sparrausta – niitä on tullut Kasvu Openissa hyvin.”