Sparraus parantaa bisnestä. Eikä maksa mitään.

Ilmoittaudu sparrausvalmiuteen ja saat sinulle sinulle räätälöityjä suosituksia starttaavista sparrausohjelmista. Sparrausvalmiudessa olet aina askeleen muita edellä!

Maksuttomia sparrausohjelmia käynnistyy useita per vuosi. Älä missaa mahdollisuutta päästä mukaan juuri sinulle sopivaan ohjelmaan, jossa tapaat innostavia ja asiantuntevia sparraajia, saat arvokkaita kontakteja sekä ideoita ”outside the box”.

HALUAN SPARRAUKSEEN!

Ilmoita halukkuutesi sparraukseen alla olevalla lomakkeella. Kaikki lomakkeen täyttäneet saavat ensikäden tietoa ja mahdollisia kutsuja Kasvu Openin sparrausohjelmiin ja tapahtumiin.

Lomakkeen täyttämisen jälkeen saat …

HUOM! Tämä lomake ei korvaa hakemusta Kasvu Openin sparrausohjelmiin. Sparrausohjelmien hakulomakkeet pyydetään täyttämään aina erikseen.


Heimo Films

”Sparrausohjelmassa pääsimme verkostoitumaan tärkeiden yhteistyökumppaneiden kanssa. Lisäksi saimme pari uutta asiakkuutta.”

– Heimo Films


Ilmoittautuminen sparraukseen

Voit ilmoittautua sparrausvalmiuteen ympäri vuoden. Kaikki sparrausvalmiuteen ilmoittautuneet yritykset saavat automaattisesti tiedon, kun yritykselle sopivan ohjelman hakuaika alkaa. Yritykset saavat myös kutsuja heille sopiviin tapahtumiin.

OHJELMAT 2024

  • SUPERFINNS
  • Kasvupolku-ohjelmat (useita alue- ja toimialakohtaisia)

Yleiset kriteerit

Voit ilmoittaa halukkuutesi sparraukseen, jos yritykselläsi on:

  • y-tunnus
  • halu ja kyvykkyys kasvuun

Kun sparrausvalmiudessa oleva yritys hakee sparrausohjelmiin, kriteereihin lisätään Kasvuyritysanalyysi. Sparrausohjelmien yritysvalinnat tehdään Kasvuyritysanalyysin tietojen perusteella. Kasvuyritysanalyysi tarvitsee täyttää vain kerran. Voit täyttää Kasvuyritysanalyysin tästä.

HUOM! Ohjelmissa voi olla ohjelmakohtaisia kriteerejä, jotka huomioidaan automaattisesti yrityksen saamissa tiedoissa.

Haku sparrausohjelmiin

Sparrausohjelmiin haetaan aina erillisellä lomakkeella. Sparrausvalmiudessa oleva yritys ohjataan suoraan suositellun ohjelman

Koulutukseen valituille lähetetään kriisinhallintakoulutuskäsky, jossa ilmoitetaan koulutusaika ja -paikka sekä annetaan toimintaohjeita. RauhanturvaajanTiedosto avautuu uudessa välilehdessä PDF 3MB opas tarjoaa hyödyllistä tietoa koulutukseen valituille.

Mitä sparraus on?

Kasvu Open järjestää yrityksille maksutonta sparrausta, jonka idea on yrittäjien ja osaajien eli sparraajien kohtauttaminen. Sparrauksen tavoite on parantaa yrityksen bisnestä ja innostaa yrittäjiä kasvuun.

Kasvu Openin sparrausohjelmissa yritykset tapaavat 6—7 eri sparraajaa.

Tapaamiset kestävät 45 minuuttia ja ne toteutetaan digisti tai livenä. Jokainen tapaaminen on suunniteltu niin, että se kohtauttaa yrityksen ilmoittaman kasvuhaasteen ja sparraajan asiantuntemuksen.

Sparrauksen idea on haastaa yritystä katsomaan asioita eri kulmista ja synnyttää uusia oivalluksia kasvun tueksi. Sparraustapaamiset ovat luottamuksellisia.