Sparraajan matkassa

”Skaalautuva kasvu vaatii johtamiselta ja työntekijöiltä kykyä reagoida nopeasti, kykyä oppia uusia taitoja sekä rohkeutta ja avointa asennetta.”

Anni Ylismäki, Nordea

”Hyvä markkinointi on puhuttelevaa, mielenkiintoista, huomiota herättävää tai lisäarvoa tuottavaa. Nuo ovat niitä asioita, joita parhaimmatkaan teknologiset ratkaisut eivät vielä tee puolestasi.”

Antti Raami, Rastor-instituutti

”Pankit ja rahoittajat tarvitsevat yrittäjältä hyvän liiketoimintasuunnitelman ja budjetin. Toisin sanoen yrittäjän pitää tietää, mitä hän tekee, jotta rahoittaja tietää, mitä hän rahoittaa.”

Kristiina Launikari, Nordea

”Siinä kohtaa, kun joku riski on realisoitumassa, toimet, joita siinä kohtaa koitetaan toteuttaa ovat jo liian myöhässä.”

Pauli Liiri, KPMG


HAE SPARRAAJAKSI

Kiinnostaako vapaaehtoistyö kotimaisessa kasvuyrityskenessä? Voit hakea Kasvu Open -sparraajaksi alla olevalla lomakkeella. Tutustu Kasvu Open -sparraajan periaatteisiin ennen kuin täytät lomakkeen.

Lähetettyäsi lomakkeen, saat parin päivän kuluessa sähköpostiisi pyynnön tietojen täydentämisestä. Tietojen täydentämisen jälkeen olet osa Kasvu Open -sparraajayhteisöä. Tervetuloa!

  • Jos sinulla ei ole Y-tunnusta, ole yhteydessä Kasvu Open -chatissä tai vivi.pontio@kasvuopen.fi

”Eivät sparraukset mitään yhden illan juttuja ole vaan parhaimmillaan pitkäjänteistä yhteistyötä. Jokaisella yrityksellä on mahdollisuus saavuttaa oma potentiaalinsa, ja siihen tarvitaan usein sparraajan apua.”