Tietoa koronaviruksen vaikutuksesta tapahtumapäiviin

AJANKOHTAISTA 6.4.2020

Kasvu Open jatkaa etätapahtumien järjestämistä

Koronavirustilanteen takia järjestämme toistaiseksi kaikki Kasvu Open -tapahtumat etäyhteyksien kautta. Järjestettäviä tapahtumia ovat muun muassa Kasvupolkujen sparrauspäivät ja kaikille avoimet webinaarit.

– Turvallisuus tulee aina ensin. Olemme valmiita toimimaan etäyhteyksien avulla niin kauan kuin Suomen hallitus meitä ohjaa. Ensimmäisten etätapahtumien palautteen perusteella olemme onnistuneet palvelemaan Kasvu Open – sparraukseen valittuja yrityksiä ja avoimien webinaarien yleisöä hyvin, Kasvu Openin toimitusjohtaja Jaana Seppälä sanoo.

Seppälä toivoo, että yrityksistä löytyisi myös näin poikkeustilanteessa voimaa katsoa horisonttiin ja käyttää kaikki tarjolla oleva apu, jota tarjotaan, yrityksen ja oman henkilökohtaisen hyvinvoinnin hyväksi. 

Ajankohtaista tietoa liittyen poikkeustilanteen vaikutuksesta  Kasvu Openin toimintaan saat sosiaalisen median kanavistamme sekä verkkosivuiltamme.

Voit olla meihin yhteydessä kaikissa Kasvu Open -sparraukseen liittyvissä kysymyksissä Kasvu Open -chatissa tai sähköpostilla info@kasvuopen.fi.

LISÄTIEDOT:

Jaana Seppälä
toimitusjohtaja, Kasvu Open
050 304 6794
jaana.seppala@kasvuopen.fi

ajankohtaista 23.3.2020

Korona: Rahoitusratkaisut poikkeustilanteessa -webinaarissa pk-yritykset kysyvät asiantuntijoilta (päivitetty 1.4.2020)

Koronan vaikutukset yritysten talouteen ovat olleet rajuja. Kokemusta vastaavasta tilanteesta ei ole, eikä kukaan kykene ennustamaan, kuinka kauan vallitseva poikkeustilanne tulee jatkumaan.  

Kasvu Open yhteistyössä Nordean, Finnveran ja Business Finlandin kanssa antaa yrityksille mahdollisuuden kysyä ja saada vastauksia juuri heille tärkeimpiin kysymyksiin yritysten talouden näkökulmasta. 

Korona: rahoitusratkaisut poikkeustilanteessa -webinaarit

Katso yritystapahtumat ja ilmoittaudu.

Aiheet: Webinaarin sisältö koostetaan ennakkokysymysten pohjalta. Ilmoittautumisen yhteydessä saat linkin lomakkeeseen, jolle voit kirjoittaa kysymyksiä asiantuntijoille. 

Kysymysten esittämisen on varattu aikaa (15 min.) myös webinaarin lopussa.

Webinaarin asiantuntijat:

Vesa Riihimäki, kasvuyrityspankin johtaja, Nordea
Kari Komulainen, palvelujohtaja, Business Finland
Otto Lindstedt, rahoitusjohtaja, Finnvera

Webinaari tallennetaan ja lähetetään kaikille ilmoittautuneille. Varmista, että saat tallenteen ja ilmoittaudu mukaan, vaikka et pääsisi osallistumaan webinaariin 26.2.2020.

LISÄTIEDOT:

Jaana Seppälä
toimitusjohtaja, Kasvu Open
050 304 6794
jaana.seppala@kasvuopen.fi


ajankohtaista 16.3.2020

Kasvu Open -tiimi siirtyy etätyöskentelyyn

Koronavirustilanteen takia Kasvu Open -tiimi työskentelee 16.3.2020 eteenpäin etänä – toistaiseksi määrittelemättömän ajan.

Tavoitat meidän päivittäin 9-16 Kasvu Open -chatin ja info@kasvuopen.fi -sähköpostiosoitteen kautta. Somekanavamme ja nettisivumme päivittyvät normaalisti, voit olla yhteydessä meihin myös niiden kautta.

Henkilökohtaiset puhelinnumerot ja sähköpostiosoitteet löydät täältä: https://kasvuopen.fi/yhteystiedot/

Hakutilanne

Haku Kasvu Open kauden 2020 ensimmäisille, seitsemälle Kasvupoluille päättyi 11.3.2020. Hakijoita ensimmäisille Kasvupoluille oli yhteensä 292, joista mukaan valitaan noin 120 yritystä. 

Jokaisen Kasvupolun tuomaristo käy läpi kaikki hakemukset ja valitsee sparraukseen mukaan pääsevät yritykset. Kaikilla Kasvu Openin Kasvupoluilla on samat arviointi- ja valintakriteerit: markkinapotentiaali, tiimi, kasvukyky ja näytöt.

Yritysvalinnat tehdään  maaliskuun loppuun mennessä, ja kaikkiin mukaan hakeneisiin yrityksiin ollaan yhteydessä. Koronavirustilanteen takia järjestämme kaikki huhtikuun Kasvu Open -sparrauspäivät etäyhteyksien kautta.

LISÄTIEDOT:

Jaana Seppälä
toimitusjohtaja, Kasvu Open
050 304 6794
jaana.seppala@kasvuopen.fi


tiedote 13.3.2020

Kasvu Open varautuu koronaviruksen vaikutuksiin

Kasvu Open noudattaa THL:n ja muiden viranomaisten suosituksia ja varautuu koronaviruksen leviämiseen sekä ehkäisemiseen.

Koronavirustilanteen takia järjestämme kaikki maalis- ja huhtikuun Kasvu Open -tapahtumat etäyhteyksien kautta. Järjestettäviä tapahtumia ovat muun muassa Kasvupolkujen ensimmäiset sparrauspäivät. Toukokuun tapahtumien osalta seuraamme koronavirustilanteen kehittymistä aktiivisesti, ja teemme muutoksia tarpeen vaatiessa.

– Kasvu Open -prosessi etenee suunnitellusti. Yritysvalinta sparraukseen tehdään ja kaikki sparrauspäivät järjestetään. Kaikille sparrauspäiviin osallistuville lähetetään henkilökohtaiset ohjeet osallistumisesta etäyhteyksien ja digitaalisen oppimisympäristön kautta, Kasvu Openin toimitusjohtaja Jaana Seppälä sanoo.

Kaikki Kasvu Open -tapahtumat järjestetään aikataulun mukaan, jos tilanne ei muutu. 

Tietoa Kasvu Openin toimintaan vaikuttavasta koronavirustilanteesta saat sosiaalisen median kanavistamme sekä verkkosivuiltamme.

Voit olla meihin yhteydessä kaikissa Kasvu Open -sparraukseen liittyvissä kysymyksissä Kasvu Open -chatissa tai sähköpostilla info@kasvuopen.fi.

LISÄTIEDOT:

Jaana Seppälä
toimitusjohtaja, Kasvu Open
050 304 6794
jaana.seppala@kasvuopen.fi


NÄIN VOIT SUOJAUTUA KORONAVIRUSTARTUNNALTA – who OHJEISTAA