Hae mukaan Pääkaupunkiseudun Kasvupolku® -sparrausohjelmaan

Haku Pääkaupunkiseudun kasvuyrittäjille räätälöityyn Kasvupolku®-sparrausohjelmaan on auki. Ohjelmassa saat henkilökohtaista sparrausta liiketoimintaan, ja verkostoidut oman alueen yrittäjien ja valtakunnallisesti merkittävien kumppaneiden kanssa.

Pääkaupunkiseudun Kasvupolku® -sparrausohjelma on työkalu alueen yrityksille, jotka tavoittelevat liiketoiminnan kasvua ja kaipaavat ulkopuolista näkökulmaa siihen, miten bisneksen voi viedä seuraavalle tasolle.

Ohjelmassa kasvuyritys saa sparrausta muun muassa rahoitusosaamisen kartuttamiseen sekä yrityksen myyntiin ja markkinointiin. Sparrauksen teemat määrittelee kasvuyrittäjä. Ohjelman tavoite on sparrata jokaisen yrityksen bisnes vähintään karvan verran lähemmäksi asetettuja tavoitteita. 

HAE MUKAAN! Hakuaika 14.2.-20.3.2022.

Sparraus on maksutonta kaikille mukaan valituille yrityksille.

Yrittäjille maksuttoman sparrauksen mahdollistavat Kasvu Openin valtakunnalliset kumppanit yhdessä Kasvupolku®-kumppaneiden kanssa. 

Pääkaupunkiseudun Kasvupolun kumppanit ovat Business Vantaa, Espoon kaupunki, Helsingin seudun kauppakamari, NewCo Helsinki ja Talenom.

Lisätietoja Kasvupolku®-sparrausohjelmista

LISÄTIEDOT