Yritysohjelmat

Yritysohjelmien ytimessä on sparraus ja verkostoituminen. Ohjelmat ovat maksuttomia.

Superfinns-yritysohjelma

SUPERFINNS-ohjelman on suunnattu kovaa kansainvälistä kasvua tavoitteleville yrityksille. Ohjelmassa yrittäjät tapaavat muita yrittäjiä, sijoittajia ja kokemusjohtajia. Tapaamisten teemoja ovat: rahoitus, kansainvälistyminen, tiimi, visio ja kasvusuunnitelma.

Ohjelmassa yritys jalostuu kuntoon, jolla maailmanvalloitus on tekemistä vaille valmis. 

Ohjelman toteuttavat Kasvu Open ja Nordea.

Haku on päättynyt.

Uudistuva teollisuus -yritysohjelma

Uudistuva teollisuus -ohjelma on suunnattu teollisuusalan yrityksille. Ohjelmaan mukaan valitut yrittäjät verkostoituvat oman toimialansa muiden toimijoiden kanssa ja tapaavat osallistujille yrityskohtaisesti valittuja sparraajia.

Ohjelman tarkoitus on tuke teollisen toimialan pk-yrityksiä liiketoiminnan kehittämisessä kohti kestävää ja vastuullista kasvua.

Ohjelman toteuttavat Kasvu Open, TT-säätiö ja Business Finland.

Haku on päättynyt.

Natural Indigo Finland

”Sparraustilanteissa oli valtava lataus. Päivät olivat ihan dynamiittia siihen verrattuna, kun itse taapertaa pienenä yrittäjänä omaa polkuaan.”


TILAA UUTISKIRJE!

Kasvu Open -uutiskirje kilahtaa sähköpostiisi kerran kuukaudessa. Kirjeessä on muun muassa tietoa tulevista sparrauksista ja yritystapahtumista. Voit peruuttaa kirjeen milloin tahansa. Jos merkitset alla olevalle lomakkeelle teemat, jotka kiinnostavat sinua, osaamme lähettää sinulle myös teemakirjeitämme. Kirjoitamme teemakirjeitä (yhdestä teemasta) 1-2 kertaa vuodessa.