Kasvu Open Karnevaali

SUOMEN VANHIN KASVUYRITYSTAPAHTUMA

Kasvu Open Karnevaali on kaikille avoin ja maksuton kasvuyritystapahtuma, joka kerää yhteen sadat kotimaisen kasvuyritysskenen toimijat: yrittäjät, sparraajat, kumppanit ja sidosryhmät.

Tapahtuman kohokohta on Vuoden kasvuyritysten valinta. Tittelistä kisaa Kasvupolku-sparrausohjelmista valittu TOP 10 -yritysjoukko.

KASVU OPEN KARNEVAALI 2022

KATSO TALLENNE

Deitti

Ei turhia swaippeja,
pelkkiä varmoja deittejä

Deitti kokoaa yhteen tapahtumakumppanien asiantuntijat eli deitit. Tunnistat deitit tuunatuista tapahtumapasseista, ja voit nykäistä deitin hihaa koska vain tapahtuman aikana. Ohjelmatauoilla bongaat deitit merkityiltä Deitti-pisteiltä.

Deitin Linkedin-profiili aukeaa, kun klikkaat deitin kuvaa.

Kasvu Open Karnevaali

Pitchejä on treenattu – nyt ne joutuvat testiin

Karhunpesässä Kasvupolku-sparrausohjelmista rankatut kymmenen kasvupotentiaalisinta (TOP10) yritystä toivovat pitchaavansa tien tuomariston sydämiin. Vakuuttako pitch vai viekö tuomariston roast kielen?

Päivän päätteeksi tuomaristo julistaa TOP10-joukosta Vuoden kasvuyritys -tittelin saajat sarjoissa pieni ja keskisuuri.

Design Forum Finland

Design Forum Talk

Design Forum Talk -puheenvuoron puhujana on Eka Ruola. Hän esittelee markkinoinnin neljä uutta P:tä ja johdattelee kuulijat näkemään, miten moderni markkinointi vie yrityksen kohti kannattavaa kasvua. Esitystä siivittävät kotimaiset ja kansainväliset kaiken kokoiset esimerkit.

Design Forum Talk on Design Forum Finlandin tuottama tapahtumassarja, joka tarjoaa asiantuntijapuheenvuoroja ja uusia näkemyksiä muotoilusta ja kilpailukyvystä.

Eka Ruola on yksi Suomen tunnetuimmista ja palkituimmista luovista johtajista, brändistrategeista ja markkinoinnin asiantuntijoista.

Ruola on juuri saanut valmiiksi kirjan ”Markkinoinnin uudet 4 P:tä”. Päätyönään Ruola toimii hybriditoimisto Nitro Groupin vastaavana luovana johtajana ja hän on myös yrityksen pääomistaja.

SUPERFINNS

Skip the choir, aim to the spotlight!

Mitä muuta kuin rahaa tulee sijoittajan tai rahoittajan mukana? SUPERFINNS®-ohjelman menestyjä Tracegrow on kerännyt reilun vuoden aikana yhteensä noin 2,5 M€ rahoituspotin. Viimeisin sijoitus julkaistiin elokuussa, kun Nordic Food Tech sijoitti yhtiöön.

Rahasta ja supervoimista lavalla keskustelemassa Vesa Riihimäki (Nordea), Mika Kukkurainen ( Nordic Foodtech VC) ja Kimmo Hyvärinen (Tracegrow).

KASVU OPEN KARNEVAALI 2022 KUMPPANIT