Kasvu Open Karnevaali

3.11.2022 Tanssisali Lutakko, Jyväskylä

KASVU OPEN KARNEVAALI

Tervetuloa mukaan tapahtumaan, joka valaisee marraskuun kuin kryptoniitti.

Kasvu Open Karnevaali on kaikille avoin ja maksuton kasvuyritystapahtuma, kerää yhteen sadat kotimaisen kasvuyritysskenen toimijat: yrittäjät, sparraajat, kumppanit ja sidosryhmät.

Tapahtuman kohokohta on Vuoden kasvuyritysten valinta. Tittelistä kisaa Kasvupolku-sparrausohjelmista valittu TOP 10 -yritysjoukko.

Tapahtuma järjestetään 3.11.2022 Tanssisali Lutakossa, Jyväskylässä. (Lutakonaukio 3, 40100 Jyväskylä)

Lisätiedot: info@kasvuopen.fi

09.45 Karnevaalietkot by StaffPoint Executive

12.30  Ovet avataan.

13.00 Ohjelma alkaa. Valmiina deittailemaan?

13.15 Karhunpesä – TOP10 -yritysten pitchaukset ja roast.
Panoksena Vuoden kasvuyritys -titteli.

15.30  SUPERFINNS® – Wanna swing global?

16.00  Design Forum Talk: Eka Ruola

17.00  Ruokaa ja verkostoitumista.
Lähiruoka tasting by Art Catering.

18.30 Vuoden kasvuyritysten valinta.
Muiden tunnustusten jako.

19.00  Nostalgiatripit ja tanssihurmoksen takaa bilebändi Gringo.

00.00  Ovet suljetaan. Jatkot Pataässä, Väinönkatu 26.

Deitti

Ei turhia swaippeja,
pelkkiä varmoja deittejä

Deitti kokoaa yhteen tapahtumakumppanien asiantuntijat eli deitit. Tunnistat deitit tuunatuista tapahtumapasseista, ja voit nykäistä deitin hihaa koska vain tapahtuman aikana. Ohjelmatauoilla bongaat deitit merkityiltä Deitti-pisteiltä.

Kirsi Huusko
Juuso Syvänen
Design Forum Finland

Design Forum Talk

Design Forum Talk -puheenvuoron puhujana on Eka Ruola. Hän esittelee markkinoinnin neljä uutta P:tä ja johdattelee kuulijat näkemään, miten moderni markkinointi vie yrityksen kohti kannattavaa kasvua. Esitystä siivittävät kotimaiset ja kansainväliset kaiken kokoiset esimerkit.

Design Forum Talk on Design Forum Finlandin tuottama tapahtumassarja, joka tarjoaa asiantuntijapuheenvuoroja ja uusia näkemyksiä muotoilusta ja kilpailukyvystä.

Eka Ruola

Eka Ruola on yksi Suomen tunnetuimmista ja palkituimmista luovista johtajista, brändistrategeista ja markkinoinnin asiantuntijoista.

Ruola on juuri saanut valmiiksi kirjan ”Markkinoinnin uudet 4 P:tä”. Päätyönään Ruola toimii hybriditoimisto Nitro Groupin vastaavana luovana johtajana ja hän on myös yrityksen pääomistaja. Eka Ruola on toiminut useiden kansallisten ja kansainvälisten luovuuskilpailujen raadin jäsenenä tai puheenjohtajana.

Vuonna 2015 Ruola palkittiin New Yorkissa ensimmäisenä suomalaisena Internationalistin Agency Innovator -palkinnolla. Päätyönsä lisäksi Ruola istuu Vincit Oyj:n ja Suomen Olympiakomitean Markkinointi Oy:n hallituksissa.