UKK

Usein kysytyt kysymykset

Mitä palveluita Kasvu Open tarjoaa yrittäjälle?

Järjestämme vuosittain useita sparrausohjelmia, yritystapahtumia ja muita verkostoitumismahdollisuuksia. Kaikki palvelumme ovat maksuttomia ja avoimia kaikille kasvun nälkäisille yrityksille.

Lisäksi Kasvu Open on monen tapahtuman/ohjelman yhteistyökumppani. Esimerkkeinä Kauppalehden Kasvajat ja Jyväskylän ammattikorkeakoulun BioPaavo hackathonit.

Miten pääsen mukaan sparrausohjelmiin?

Sparrausohjelmiin haetaan valitsemalla haluttu ohjelma sekä tilaamalla hakemus hakuajan sisällä.

Ohjelman tuomaristo tutustuu yrityksiin analyysille kirjattujen tietojen pohjalta ja tekee valinnat mukaan pääsevistä yrityksistä. Valintakriteerit vaihtelevat ohjelmittain.

Tarkista kriteerit ohjelman sivulta.

Kuka voi hakea mukaan sparrausohjelmiin?

Kasvu Open järjestää sparrausohjelmia kasvuhaluisille yrityksille. Eri ohjelmiin haetaan yrityksiä eri profiileilla. Löydät jokaisen ohjelman yrityskriteerit ohjelman omalta sivulta. 

Mikä on kasvuyritys?

Kasvuyritys on Kasvu Openin näkökulmasta alle 10 m€ liikevaihtoa tekevä pk-yritys, jolla on halu kasvattaa liiketoimintaansa. Vaikka liikevaihto ylittäisi 10 m€ , se ei ole este ohjelmaan osallistumiselle – tärkeintä on kasvuhalu.

Kuka näkee sparrausohjelman hakemuksen eli yrityksen kasvuyritysanalyysin tiedot?

Hakemustietojasi käsitellään luottamuksellisesti. 

Hakemuksesi välitetään hakemasi ohjelman valinnat tekevälle tuomaristolle. Ohjelman tuomarit pääsevät tarkastelemaan vain tuomaroivansa ohjelman yritysten tietoja. Tuomaristot käsittelevät tietoja luottamuksellisesti ainoastaan Kasvu Open -toimintaan liittyen. Tietoja ei saa käyttää muussa tarkoituksessa.

Myöhemmin sparrausprosessissa yrityksellesi valitut ja hyväksytyt sparraajat saavat rajattuja katseluoikeuksia hakemustietoihisi.

Vastaukset näkyvät tuomaristojen lisäksi Kasvu Open -tiimin jäsenille. Katselu edellyttää käyttäjätunnusta ja henkilökohtaista salasanaa, jotka on annettu vain Kasvu Open Oy:n henkilöstölle. 

Palvelunne ovat maksuttomia. Miten tämä on mahdollista?

Kumppaneidemme ansiosta Kasvu Open -sparraus on yrityksille maksutonta. Myös avoimet tapahtumamme ovat maksuttomia.

Toimintamme perusta on omistajiemme ja kumppaneidemme halu auttaa yrityksiä ja edistää kasvua virallisten rakenteiden ulkopuolella tai niiden parhaita piirteitä yhdistellen.

Kasvu Openin valtakunnalliset kumppanit mahdollistavat Kasvu Openin toiminnan. Valtakunnallisten kumppaneiden lisäksi mukana on sparrausohjelmien kumppaneita, jotka ovat mukana toteuttamassa ohjelmia.

Miten Kasvu Open toimii digissä?

Hyvin! Toteutamme suurimman osan ohjelmistamme ja tapahtumistamme digitaalisesti. Käytössämme ovat mm. webinaari- ja videokeskustelualusta Zoom sekä digitaalinen yhteisöalusta.

Jokaisella sparrausohjelmalla on oma digialusta, jolla kaikki työskentely toteutetaan.

Asiakaspalautteiden mukaan sparrausohjelmien digitaalisessa toteutuksessa on onnistuttu erinomaisesti. Ohjelmaan käytetty aika on koettu jopa tuottoisammaksi kuin livetoteutuksissa.