UKK

Mitä palveluita Kasvu Open tarjoaa yrittäjälle?

Järjestämme vuosittain useita sparrausohjelmia, yritystapahtumia ja muita verkostoitumismahdollisuuksia. Kaikki palvelumme ovat maksuttomia, ja avoimia kaikille kasvun nälkäisille yrityksille.

Kasvu Openin palvelut ”in-a-nutshell”

Lisäksi Kasvu Open on monen tapahtuman/ohjelman yhteistyökumppani. Esimerkkeinä Kauppalehden Kasvajat ja Jyväskylän ammattikorkeakoulun BioPaavo.


Mikä on kasvuyritys?

Kasvuyritys on Kasvu Openin näkökulmasta alle 10 m€ liikevaihtoa tekevä pk-yritys, jolla on halu kasvattaa liiketoimintaansa. Vaikka liikevaihto ylittäisi 10 miljoonaa, se ei ole este sparrausohjelmaan osallistumiselle – tärkeintä on kasvuhalu.

Hyviä esimerkkejä kotimaisista kasvuyrityksistä ovat SecappAiwoGugguu ja Natural Indigo Finland.


Hhub

Kuka näkee sparrausohjelman hakemuksen eli kasvuyritysanalyysille kirjatut tiedot?

Hakemustietojasi käsitellään luottamuksellisesti. 

Hakemuksesi välitetään sen sparrausohjelman tuomaristolle, johon haet mukaan. Ohjelman tuomari pääsee tarkastelemaan vain sen sparrausohjelman yritysten tietoja, jossa hän tuomaroi. Tuomaristot käsittelevät tietoja luottamuksellisesti ainoastaan Kasvu Open -toimintaan liittyen. Tietoa ei saa käyttää muussa tarkoituksessa.

Myöhemmin sparrausprosessissa yrityksellesi valitut ja hyväksytyt sparraajat saavat rajattuja katseluoikeuksia hakemustietoihisi.

Vastaukset näkyvät tuomaristojen lisäksi Kasvu Open -tiimin jäsenille. Katselu edellyttää käyttäjätunnusta ja henkilökohtaista salasanaa, jotka on annettu vain Kasvu Open Oy:n henkilöstölle. 

Yleisön suosikki Skycode Oy

Miten pääsen mukaan sparrausohjelmiin?

Sparrausohjelmiin haetaan valitsemalla haluttu ohjelma sekä täyttämällä kasvuyritysanalyysi.

Ohjelman tuomaristo tutustuu yrityksiin analyysille kirjattujen tietojen pohjalta, ja tekee valinnat mukaan pääsevistä kasvuyrityksistä. Valintakriteerit vaihtelevat ohjelmittain. Tarkista kriteerit sparrausohjelman omalta sivulta.


Kuka voi hakea mukaan sparrausohjelmiin?

Kasvu Open järjestää sparrausohjelmia kasvuyrityksille. Eri ohjelmiin haetaan yrityksiä eri profiileilla. Löydät jokaisen sparrausohjelman yrityskriteerit ohjelman omalta sivulta. 


Miten Kasvu Open toimii digissä?

Hyvin! Toteutamme suurimman osan ohjelmistamme ja tapahtumistamme digitaalisesti. Käytössämme ovat mm. webinaari- ja videokeskustelualusta Zoom sekä digitaalinen yhteisöalusta.

Jokaisella sparrausohjelmalla on oma digialusta, jolla kaikki työskentely toteutetaan.

Asiakaspalautteiden mukaan sparrausohjelmien digitaalisessa toteutuksessa on onnistuttu erinomaisesti. Ohjelmaan käytetty aika on koettu jopa tuottoisammaksi kuin livetoteutuksissa.


Kasvu Open on yrityksille maksuton. Miten tämä on mahdollista?

Kasvu Open on voittoa jakamaton organisaatio.

Toimintamme perusta on omistajiemme ja kumppaneidemme palava halu auttaa yrityksiä, ja edistää kasvua virallisten rakenteiden ulkopuolella tai niiden parhaita piirteitä yhdistellen.

Kasvu Openin valtakunnalliset kumppanit mahdollistavat Kasvu Openin toiminnan. Valtakunnallisten kumppaneiden lisäksi mukana on sparrausohjelmien kumppaneita, jotka ovat mukana toteuttamassa kauden ohjelmia.

Kumppaneidemme ansiosta Kasvu Open -sparraus on yrityksille maksutonta. Myös avoimet tapahtumamme ovat maksuttomia.