Tapahtumat

WEBINAARI:
Vastuullisuus kilpailuetuna – Case: Kempower
16.3. kello 9.00-10.00

Asiakkaat, kumppanit ja rahoittajat ovat entistä kiinnostuneempia ymmärtämään liiketoiminnan vaikuttavuutta ja vastuullisuuskysymyksiä ympäristötoimissa. Siksi hiilineutraaliustavoitteet asettavat vaatimuksia eritoten teollisuusyrityksille entistä vastuullisemmasta liiketoiminnasta. 

WEBINAARI: Miten hakea mukaan Kasvupolku-sparrausohjelmaan? 16.3.2023 kello 14.00-14.30

Miksi yrityksesi kannattaa hakea mukaan Kasvupolku®-sparrausohjelmaan? Kiinnostaako sparraus, mutta mielessäsi on kysymyksiä? Oletko jo aloittanut hakulomakkeena toimivan Kasvuyritysanalyysin täyttämisen, mutta eteen on tullut pulmia? Tässä webinaarissa kuulet ratkaisut useimpia askarruttaviin kysymyksiin.

WEBINAARI: Arvot esiin – lisää vauhti myyntiin
30.3. klo 9-10

Maailmassa on viime vuosien aikana tapahtunut valtavia muutoksia. Miten eri kohderyhmiä kannattaa puhutella tässä maailmantilanteessa? Tutkimusten mukaan suomalaiset kuluttajat haluavat edelleen tukea kotimaisuutta ja vastuullisuutta valinnoissaan. Tule kuulemaan, miten arvejen esiin tuominen lisää myyntiä.

WEBINAARI: Hullunrohkeista unelmista tiekartaksi
16.5.2023 kello 10.-11.00

Miten hullunrohkeat unelmat saadaan osaksi yrityksen kasvustrategiaa? Monen yrityksen kasvun ja käänteiden takana ollut strategian mestari Risto Jämsén jakaa tunnissa konkreettiset vinkit roadmapin luomiseen.

KASVU OPEN KARNEVAALI
Jyväskylä 2.11.2023

Kasvuyritystapahtuma Kasvu Open Karnevaali on yrittäjille suunnattu tapahtuma.

Missä nähdään?

Järjestämme kaikille avoimia ja maksuttomia yritystapahtumia, webinaareja ja verkkotapahtumia.

  • Webinaarit ovat perinteisiä keynote-puheenvuoron sisältämiä digitapahtumia.
  • Verkkotapahtumat sisältävät keynote-puheenvuoron lisäksi esimerkiksi kyselyitä, livechat-keskusteluja (teksti/videoyhteys) ja jaettuja työtiloja/työpajoja.
  • Livetapahtumia järjestämme ympäri Suomea.

Jaamme myös yhteistyökumppaniemme tapahtumauutisia.