Kasvuyritysanalyysi

Yrityksille maksuton digitaalinen työkalu

Kasvuyritysanalyysi on kaikille yrityksille avoin ja maksuton digitaalinen työkalu.

Kasvuyritysanalyysi koostuu yrityksen liiketoimintaan ja kasvutavoitteisiin pureutuvista monivalintakysymyksistä sekä avoimista kentistä.

Kasvuyritysanalyysi antaa kaikille yrityksille mahdollisuuden aloittaa oman kasvusuunnitelman työstämisen ajasta ja paikasta riippumatta. Huolellisesti täytetty kasvuyritysanalyysi antaa monipuolisen katsauksen yrityksen tilaan.

Kasvuyritysanalyysiä työstetään erillisessä järjestelmässä, johon luodaan käyttäjätunnus. Yrityksen ensimmäisestä käyttäjästä tulee pääkäyttäjä, joka voi vahvistaa jatkossa yrityksen muille käyttäjille käyttöoikeuksia.

Jätä yhteystietosi, ja lähetämme ohjeet kasvuyritysanalyysin järjestelmään kirjautumiseen ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.

mitä jää käteen?

Kun olet täyttänyt analyysin, saat järjestelmään sekä sähköpostiisi koosteen vastauksista ja Kasvu Canvas -raportin. Kasvuyritysanalyysiin voi palata aina uudelleen ja jatkaa sen työstämistä.

Kasvu Canvas -raportti on yhteenveto yrityksen nykytilasta. Kasvu Canvas esittelee yhdellä sivulla yrityksesi liiketoiminnan. Hyödynnä kasvuyritysanalyysin tuloksia esimerkiksi keskusteluissa yrityskehittäjien ja -rahoittajien kanssa.

Kasvu Open Kasvuyritysanalyysin Business Model Canvas -taulukko esittelee yhdellä sivulla yrityksesi liiketoiminnan.

Yritystäsi koskevia tietoja käsitellään luottamuksellisesti. Täyttäessäsi kasvuyritysanalyysin itsellesi, tietoja ja tuloksia ei käytetä yksittäisen yrityksen tunnistamiseen. Yleisesti tuloksista voidaan tehdä koko kasvuyritysverkostoa kuvaavia anonyymejä raportteja.

“Suomi tarvitsee kasvuyrittäjiä ja kasvuyrityksiä. Kasvu Open on yksi hyvä formaatti arvioida kasvun elementtejä ja kasvupotentiaalia.”