Kasvuyritysanalyysi

Yrityksille maksuton digitaalinen työkalu

pohja yrityksen kasvusuunnitelmalle

Kasvuyritysanalyysi on kaikille yrityksille avoin ja maksuton digitaalinen työkalu.

Kasvuyritysanalyysi koostuu yrityksen liiketoimintaan ja kasvutavoitteisiin pureutuvista kysymyksistä.

Kasvuyritysanalyysi antaa kaikille yrityksille mahdollisuuden aloittaa oman kasvusuunnitelman työstämisen ajasta ja paikasta riippumatta. Huolellisesti täytetty kasvuyritysanalyysi antaa monipuolisen katsauksen yrityksen tilaan.

Business Model Canvas

Kun olet täyttänyt analyysin, saat sähköpostiisi koosteen vastauksista sekä kommentteja ja kehitysehdotuksia liiketoimintasi kehittämiseen. Lisäksi tulokset esitetään Business Model Canvas -taulukkona.

Business Model Canvas -taulukko esittelee yhdellä sivulla yrityksesi liiketoiminnan. Hyödynnä kasvuyritysanalyysin tuloksia esimerkiksi keskusteluissa yrityskehittäjien ja -rahoittajien kanssa.

Kasvu Open Kasvuyritysanalyysin Business Model Canvas -taulukko esittelee yhdellä sivulla yrityksesi liiketoiminnan.

Yritystäsi koskevia tietoja käsitellään luottamuksellisesti. Täyttäessäsi kasvuyritysanalyysin itsellesi, tietoja ja tuloksia ei käytetä yksittäisen yrityksen tunnistamiseen. Yleisesti tuloksista voidaan tehdä koko kasvuyritysverkostoa kuvaavia anonyymejä raportteja.


Tilaa kasvuyritysanalyysi

Saat sähköpostiisi linkin varsinaiseen kasvuyritysanalyysiin. Tarkista myös roskapostilaatikko, jos viestiä ei ala kuulumaan.


Suomi tarvitsee kasvuyrittäjiä ja kasvuyrityksiä. Kasvu Open on yksi hyvä formaatti arvioida kasvun elementtejä ja kasvupotentiaalia.”