Kasvuyritysanalyysi

Yrityksille maksuton digitaalinen työkalu.

pohja yrityksen kasvusuunnitelmalle

Kasvuyritysanalyysi on maksuton, digitaalinen työkalu, joka koostuu yrityksen liiketoimintaan ja kasvutavoitteisiin pureutuvista kysymyksistä.

Kasvuyritysanalyysi antaa kaikille yrityksille mahdollisuuden aloittaa oman kasvusuunnitelman työstämisen ajasta ja paikasta riippumatta. Huolellisesti täytetty kasvuyritysanalyysi antaa monipuolisen katsauksen yrityksen tilaan.

Kun olet täyttänyt analyysin, saat sähköpostiisi koosteen vastauksista sekä kommentteja ja kehitysehdotuksia liiketoimintasi kehittämiseen. Lisäksi tulokset esitetään Business Model Canvas -taulukkona.

HAE MUKAAN KASVU OPENIIN

Jos haet mukaan Kasvu Openin Kasvupoluille, täytä hakemus ja kasvuyritysanalyysi täällä.

Kasvu Openin Kasvupolulle hakeville yrityksille kasvuyritysanalyysi on hakemus. Kasvuyritysanalyysi antaa aiempaa täsmällisemmän ja tasapuolisemman kuvan sparraukseen hakevista yrityksistä sekä tuomaristolle että asiantuntijoille, jotka työskentelevät yritysten kasvun vauhdittajina Kasvu Open -prosessin eri vaiheissa.

TILAA KASVUYRITYSANALYYSI

Jos haluat tehdä vain kasvuyritysanalyysin, mutta et hakea mukaan Kasvu Openin Kasvupoluille, täytä alla oleva lomake.

Saat sähköpostiisi linkin varsinaiseen kasvuyritysanalyysiin. Tarkista myös roskapostilaatikko, jos viestiä ei ala kuulumaan.


Tilaa kasvuyritysanalyysi


Suomi tarvitsee kasvuyrittäjiä ja kasvuyrityksiä. Kasvu Open on yksi hyvä formaatti arvioida kasvun elementtejä ja kasvupotentiaalia.”