Kokemuksia Kasvu Openista

Kokemuksia sparrauksesta

Kun Kasvu Open yhdistää yrityksiä ja sparraajia, syntyy kokemuksia. Yritykset arvostavat erityisesti sparrausohjelmista saatuja kontakteja, verkostoja ja potentiaalisia yhteistyökumppaneita.

Onnistuneet kokemukset näkyvät sanoina, mutta myös mitattuina tuloksina. Kasvu Openin sparrausohjelmissa vuonna 2023 mukana olleista yrityksistä 97 prosenttia kokee käytetyn ajan vähintäänkin kannattavaksi.


SPARRAUSPÄIVÄ

Kasvu Openin maksuttomat Kasvupolku-sparrausohjelmat ovat yrityksille, joissa on aitoa kasvuhalua ja kehittämisintoa. Ohjelmissa yritys saa arvokkaita kontakteja ja tapaa innostavia, asiantuntevia sparraajia.

NORDIC DRONES: Konkreettinen ja ison rahan arvoinen huomio

”Uusia tilanteita on tullut eteen sopivasti, ja tämä on haastanut tiivistämään ja konseptoimaan omia ajatuksia.”

Nordic Dronesin Pietari Sorri sanoo, että Kasvu Open -kokemus on ollut innostava ja yllättävä. Nordic Drones tekee miehittämättömiä ilma-alusjärjestelmiä pääasiassa viranomais- ja teollisuuskäyttöön.

Hetkinen vahvistui sparrauksen ansiosta

Hetkinen lähti kehittämään liiketoimintaansa Kasvu Openin avulla.  Kasvupolku-sparrausohjelmassa yrittäjä Mona Isotupa sai sparraajilta palautetta etenkin tuotekehityksen määrästä.  Lue lisää →

Natural Indigo Finland

ilman Kasvu Openia koko yritystä ei olisi olemassa

Natural Indigo Finlandin yrittäjä Pasi Ainasoja sanoo, että ilman Kasvu Openia yhteistyö Marimekon kanssa olisi jäänyt vain utopistiseksi haaveeksi. Natural Indigo Finland  tuottaa luonnonväriaineita teollisessa mittakaavassa.


”Kasvu Openin tilaisuuksissa tapaa niin monen alan ihmisiä, että verkostot kasvavat väkisinkin. Isommat verkostot taas auttavat tekemään isompia asioita ja saamaan aikaan isompia tuloksia.”


VANHEMMUUSMATKA: Tähtihetkiä on ollut niin monta

”Emme olettaneet saavamme tästä oikeasti näin paljon irti. Tähtihetkiä on ollut niin monta.”

Vanhemmuusmatkan Riikka Jalonen sanoo, että Kasvu Open -kokemus on ollut tosi antoisa. Vanhemmuusmatka tarjoaa verkkokurssimuotoisia perhe- ja synnytysvalmennuksia turvatakseen jokaisen vanhemmaksi tulevan matkan omaan vanhemmuuteen.

TRACEGROW: Ohjelman kautta saatu julkisuus on ollut meille hyödyksi

Tracegrow’n toimitusjohtaja Kimmo Hyvärinen sanoo, että SUPERFINNS-ohjelman kautta saatu julkisuus on johtanut kymmeniin yhteydenottoihin rahoittajilta ympäri maailmaa.

Tracegrow valmistaa patentoimallaan teknologialla käytetyistä alkaliparistoista luomusertifioituja lannoitteita. 

LIPASU: He haluavat että me menestymme

Friidu-jäätelön takana olevan Lipasu Oy:n Annika Ikonen sekä Francesca Åström ovat mielissään sparraajien positiivisista haasteista ja ulkopuolisista näkökulmista, samalla tuntien takana olevan aidon auttamisen halun. Lipasu Oy tuottaa maidottomia jäätelöitä tiedostaville hedonisteille.


”Palasin kotiin monta uutta tuttua, keskustelua, kohtaamista, ajatusta, oivallusta ja ideaa rikkaampana. Keväällä saatuja vinkkejä on jo käännetty tekemiseksi ja tuloksia näkyy.”


Kasvu Open yhdistää kasvuhaluiset yritykset ja kasvun sparraajat.

Haluan sparrausta!

Ilmoita meille intosi maksuttomaan sparraukseen. Jätä yhteystietosi ja olemme sinuun yhteydessä heti kun seuraava haku sparrausohjelmiin alkaa.

HUOM! Tämä ilmoittautuminen on yrityksille, jotka haluavat sparrattavaksi. Sparraajaksi voit hakea tästä.