Yrityspalvelut ja tapahtumat

Tavoitteena maailman paras kasvuyrityskansa

Kaikki kasvuyritysten puolesta

Kasvu Openin palvelut ja tapahtumat ovat toistaiseksi digitaalisia.

Kasvu Openin Kasvupolkujen sparrauspäivät ja muut yritystapahtumat järjestetään toistaiseksi digitaalisesti koronapandemian takia.

Digitaalisista työkaluista käytössämme ovat webinaari- ja videokeskustelualusta Zoom sekä verkkotyötila Howspace ja sen videoyhteystyökalu Whereby.

Kasvuyritysanalyysi ja Kasvu Open -yhteisö ovat aina digitaalisia palveluja.

Kaikki Kasvu Openin palvelut ovat maksuttomia.


Kasvu Open Kasvupolut

Kasvupolku® on alueellinen tai toimialakohtainen kahden tapahtumapäivän kokonaisuus, jolla yritys saa sparrausta liiketoiminnan kehittämiseen. Tapahtumapäivät järjestetään joko livenä tai digitaalisesti.

Sparraus tarkoittaa keskustelua, jossa sparraaja haastaa yritystä ajattelemaan uusia vaihtoehtoja liiketoiminnassaan. Sparraus on maksutonta Kasvupolulle mukaan valituille yrityksille.

Kasvuyritys­analyysi

Mikä on yrityksesi kasvun haaste? Tee kasvuyritysanalyysi, selätä haaste ja harpo kasvuun! Kasvuyritysanalyysi on digitaalinen työkalu, joka koostuu yrityksen liiketoimintaan ja kasvutavoitteisiin pureutuvista kysymyksistä. 

Tee kasvuyritysanalyysi netissä. Saat kasvuyritysanalyysin tulokset sähköpostiisi heti, kun analyysi on valmis ja tiedot lähetetty. Kasvuyritysanalyysi on maksuton työkalu.

Kasvu Open -yhteisö

Lunawood ja Dolea olivat kauden 2019 Kasvu Open voittajat.

Kasvu Open -yhteisö on kasvuyrityksille avoin digitaalinen verkostoitumisalusta. Kasvu Open -yhteisössä on lähes 900 käyttäjää – yrityksiä, liiketoiminnan ja kasvun sparraajia ja rahoittajia.

Kysy vinkkejä ja käy keskusteluja sinua hykerryttävistä teemoista, verkostoidu tai lue monipuolisia sisältöjä.

Kasvu Open -yhteisö vaatii rekisteröitymisen.

Yritystapahtumat

Kasvu Open järjestää kaikille avoimia yritystapahtumia. Tapahtumapäivien teemoja ovat esimerkiksi kasvuyrityksen markkinointi tai rahoitus.

Lokakuussa 2020 järjestimme kolmipäiväisen, digitaalisen kasvuyritystapahtuma Kasvu Open Karnevaalin.

Vuonna 2020 järjestimme kaikki tapahtumamme digitaalisesti.


“Suomi tarvitsee kasvuyrittäjiä ja kasvuyrityksiä. Kasvu Open on yksi hyvä formaatti arvioida kasvun elementtejä ja kasvupotentiaalia.”