Yrityspalvelut ja tapahtumat

Tavoitteena maailman paras kasvuyrityskansa

Kasvupolut

Kasvupolku® on alueellinen tai toimialakohtainen kahden tapahtumapäivän kokonaisuus, jolla yritys saa sparrausta liiketoiminnan kehittämiseen.

Sparraus tarkoittaa keskustelua, jossa sparraaja haastaa yritystä ajattelemaan uusia vaihtoehtoja liiketoiminnassaan. Sparraus on maksutonta Kasvupolulle mukaan valituille yrityksille.

Kasvupolkujen valintakriteerit ovat: markkinapotentiaali, tiimi, kasvukyky ja näytöt. Voit hakea mukaan useammalle Kasvupolulle (max. 3), mutta tulla valituksi vain yhdelle.

Kauden 2020 haku on päättynyt.

Kasvuyritys­analyysi

Mikä on sinun yrityksesi kasvun haaste? Tee kasvuyritysanalyysi, selätä haaste ja harpo kasvuun!

Kasvu Openin kasvuyritysanalyysi on digitaalinen työkalu, joka koostuu yrityksen liiketoimintaan ja kasvutavoitteisiin pureutuvista kysymyksistä. 

Saat kasvuyritysanalyysin tulokset sähköpostiisi heti, kun analyysi on valmis ja tiedot lähetetty. 

Kasvuyritysanalyysi on kaikille yrityksille maksuton työkalu, jonka voit tilata netistä.

kasvu open -yhteisö

Kasvu Open -yhteisö on kaikille avoin verkostoitumisalusta. Kasvu Open -yhteisössä on lähes 900 käyttäjää – yrityksiä, liiketoiminnan ja kasvun sparraajia, rahoittajia ja Kasvu Open -kumppaneita.

Kysy vinkkejä ja käy keskusteluja sinua hykerryttävistä teemoista, verkostoidu tai lue monipuolisia sisältöjä.

Kasvu Open -yhteisö vaatii rekisteröitymisen.

Yritystapahtumat

Kasvu Open järjestää kaikille avoimia yritystapahtumia. Tapahtumapäivien teemoja ovat esimerkiksi yrityksen markkinointi tai rahoitus. Verkossa järjestämme webinaareja.

Syksyllä 2020 järjestämme kasvuyritystapahtuma Kasvu Open Karnevaalin, joka on kaikille avoin ja maksuton tapahtuma.


“Suomi tarvitsee kasvuyrittäjiä ja kasvuyrityksiä. Kasvu Open on yksi hyvä formaatti arvioida kasvun elementtejä ja kasvupotentiaalia.”