PALVELUT YRITYKSILLE

KasvUPOLKU ®-SPARRAUSOHJELMAT

Alue- ja toimialakohtaiset Kasvupolku-ohjelmat sopivat kaikille kasvuhaluisille yrityksille. Ohjelmissa yrittäjät saavat sparrausta liiketoiminnan kehittämiseen. Tapahtumapäivät järjestetään joko livenä ja/tai digitaalisesti.

Sparraus tarkoittaa keskustelua, jossa sparraaja haastaa yritystä ajattelemaan uusia vaihtoehtoja liiketoiminnassaan.

SUPERFINNS®-SPARRAUSOHJELMA

SUPERFINNS-ohjelma on kansainvälisen läpimurron kynnyksellä oleville pk-yrityksille. Ohjelmassa yrittäjiä sparraavat mm. sijoittajat ja kokemusjohtajat.

Ohjelma on englanninkielinen. Ohjelman toteuttavat Kasvu Open ja Nordea.

SEED VILLAGE-SPARRAUSOHJELMAt

Tarve tutkimusyhteistyölle tai tuotteen validoinnille? Seed Village -ohjelmat ovat kasvuhaluisille yrityksille, joilla on tarve tutkimusyhteistyölle tai tuotteen/palvelun validoinnille.

Ohjelman toteuttavat Kasvu Open ja Business Jyväskylä yhteistyössä Jyväskylän yliopiston JYU ja Jyväskylän ammattikorkeakoulun JAMK kanssa.

YRITYSTAPAHTUMAT

Kasvu Open järjestää kaikille avoimia yritystapahtumia. Tapahtumapäivien teemoja ovat esimerkiksi kasvuyrityksen markkinointi tai rahoitus.

Kasvuyritystapahtuma Kasvu Open Karnevaali järjestetään vuosittain aina syksyisin.

Kasvuyritys­analyysi

Kasvuyritysanalyysi on digitaalinen työkalu, joka koostuu yrityksen liiketoimintaan ja kasvutavoitteisiin pureutuvista kysymyksistä. 

Tee kasvuyritysanalyysi netissä. Saat kasvuyritysanalyysin tulokset sähköpostiisi heti, kun analyysi on valmis ja tiedot lähetetty. Kasvuyritysanalyysi on maksuton.

KASVU OPEN -YHTEISÖ

Kasvu Open -yhteisö on kasvuyrityksille avoin digitaalinen verkostoitumisalusta. Kysy vinkkejä ja käy keskusteluja sinua hykerryttävistä teemoista, verkostoidu tai lue monipuolisia sisältöjä.

Kasvu Open -yhteisö vaatii rekisteröitymisen.