Tapahtumat ja palvelut yrityksille

Kasvu Open on järjestänyt yrittäjille maksutonta Kasvupolku-sparrausta vuodesta 2011 alkaen.

Kasvu OpenIN Kasvupolut

Kasvupolku® on alueellinen tai toimialakohtainen kahden tapahtumapäivän kokonaisuus, jolla yritys saa sparrausta liiketoiminnan kehittämiseen. Tapahtumapäivät järjestetään joko livenä tai digitaalisesti.

Sparraus tarkoittaa keskustelua, jossa sparraaja haastaa yritystä ajattelemaan uusia vaihtoehtoja liiketoiminnassaan. Sparraus on maksutonta Kasvupolulle mukaan valituille yrityksille.

Haku aukeaa 2022.

SUPERFINNS-YRITYSOHJELMA

SUPERFINNS-ohjelmassa yrittäjät tapaavat muita yrittäjiä, sijoittajia ja kokemusjohtajia. Tapaamisten teemoja ovat: rahoitus, kansainvälistyminen, tiimi, visio ja kasvusuunnitelma.

Ohjelmassa yritys jalostuu kuntoon, jolla maailmanvalloitus on tekemistä vaille valmis. 

Ohjelman toteuttavat Kasvu Open ja Nordea.

Haku on päättynyt.

Uudistuva teollisuus -yritysohjelma

UUDISTUVA TEOLLISUUS -YRITYSOHJELMA

Uudistuva teollisuus -ohjelmaan mukaan valitut yrittäjät verkostoituvat oman toimialansa muiden toimijoiden kanssa ja tapaavat osallistujille yrityskohtaisesti valittuja sparraajia.

Ohjelman tarkoitus on tuke teollisen toimialan pk-yrityksiä liiketoiminnan kehittämisessä kohti kestävää ja vastuullista kasvua.

Ohjelman toteuttavat Kasvu Open, TT-säätiö ja Business Finland.

Haku on päättynyt.

Kasvu Open järjestää kymmeniä tapahtumia vuodessa. Suurin tapahtuma on kasvuyritystapahtuma Kasvu Open Karnevaali.

YRITYSTAPAHTUMAT

Kasvu Open järjestää kaikille avoimia yritystapahtumia. Tapahtumapäivien teemoja ovat esimerkiksi kasvuyrityksen markkinointi tai rahoitus.

Kasvuyritystapahtuma Kasvu Open Karnevaali järjestetään vuosittain aina syksyisin.

Voit ilmoittautua haluamaasi tapahtumaan Yritystapahtumat -sivulla.

Kaikki tapahtumat ovat maksuttomia.

Kasvuyritysanalyysi on yrittäjille maksuton digitaalinen työkalu. Yritys täyttää kasvuyritysanalyysin verkossa.

Kasvuyritys­analyysi

Mikä on yrityksesi kasvun haaste? Tee kasvuyritysanalyysi, selätä haaste ja harpo kasvuun! Kasvuyritysanalyysi on digitaalinen työkalu, joka koostuu yrityksen liiketoimintaan ja kasvutavoitteisiin pureutuvista kysymyksistä. 

Tee kasvuyritysanalyysi netissä. Saat kasvuyritysanalyysin tulokset sähköpostiisi heti, kun analyysi on valmis ja tiedot lähetetty. Kasvuyritysanalyysi on maksuton työkalu.

Kasvu open -yhteisö on Howspace-pohjainen digitaalinen yhteisö, jolla muun muassa Kasvu Openin tapahtumat ja sparrauspäivät järjestetään.

KASVU OPEN -YHTEISÖ

Kasvu Open -yhteisö on kasvuyrityksille avoin digitaalinen verkostoitumisalusta. Kasvu Open -yhteisössä on yli 3000 käyttäjää – yrityksiä, liiketoiminnan ja kasvun sparraajia ja rahoittajia.

Kysy vinkkejä ja käy keskusteluja sinua hykerryttävistä teemoista, verkostoidu tai lue monipuolisia sisältöjä.

Kasvu Open -yhteisö vaatii rekisteröitymisen.

Kasvu Open - Sparrauskalenteri

SPARRAUSKALENTERI

Sparrauskalenteri-palvelussa voit buukata itsellesi henkilökohtaisia sparrausaikoja Kasvu Open -sparraajien kanssa. Tapaamiset toteutetaan digitaalisesti.

Sparrauskalenteri on auki kaksi kertaa vuodessa, keväällä ja syksyllä. Sparrauskalenteri on kaikille avoin ja maksuton palvelu.

Secappin liiketoimintajohtaja Jani Lehtinen vastaanotti Vuoden kasvuyritys 2020 -tittelin.

“Kasvu Open tarjoaa minkä tahansa kasvuyrityksen henkilöstölle mainion tilaisuuden kehittää firman toimintaa ja katsoa tekemistä perinteistä arkea laajemmasta näkökulmasta.”