Kasvupolku®-sparrausohjelmat

Kasvu Openin alue- ja toimialakohtaiset Kasvupolku®-sparrausohjelmat sopivat kaikille kasvuhaluisille pk-yrityksille.

Kasvupolku® on alueellinen tai toimialakohtainen ohjelmakokonaisuus, joka sisältää 2-3 tapahtumapäivää ja digitaalista työskentelyä oman aikataulun mukaan. Tapahtumapäivät järjestetään joko livenä tai digitaalisesti.

Kasvupolku®-ohjelmien tavoite on sparrata yritysten liiketoimintaa, ratkaista yrittäjien kasvuhaasteita ja tehostaa verkostoitumista. Ohjelmat ovat maksuttomia.

Vuonna 2021 järjestetyt Kasvupolku ® -sparrausohjelmat ja niihin valitut yritykset näet tästä.

Hakuaika 14.2.-20.3.2022.

Kasvu Open on kasvuyritysten sparraaja
Kasvupolku-sparraisohjelma 2022

KASVUPOLKU ® -SPARRAUSOHJELMAT

Kasvu Openin Kasvupolku®-sparrausohjelmiin voivat hakea mukaan yritykset, joilla on y-tunnus ja vahva tahto kasvattaa yrityksen liiketoimintaa. Yrityksen liikevaihdolle, toimialalle, sijainnille tai iälle ei ole asetettu kriteerejä. Vuoden 2022 Kasvupolku® -valikoima julkaistaan tammikuussa 2022.

YRITYSVALINNAT

Kasvu Openin Kasvupolku®-sparrausohjelmissa on rajattu määrä paikkoja. Siksi jokaisella Kasvupolulla on oma tuomaristo, joka käy läpi sparrausohjelmaan tulleet hakemukset. Tuomaristo koostuu Kasvupolun toteuttavien yhteistyökumppaneiden edustajista. Yritykset valitaan hakemusten perusteella. Kaikkiin sparrausohjelmiin hakeneisiin yrityksiin ollaan yhteydessä hakuajan päätyttyä.

SPARRAUSPÄIVÄT

Kasvu Openin Kasvupolku®-sparrausohjelma sisältää 2-3 tapahtuma- eli sparrauspäivää ja digitaalista työskentelyä oman aikataulun mukaan. Tapahtumapäivät järjestetään joko livenä tai digitaalisesti Kasvu Openin digialustalla.

SPARRAAJAT

Sparrauspäivissä yrittäjä tapaa 6—8 sparraajaa. Sparraajat ovat esimerkiksi enkelisijoittajia, myynnin ja markkinoinnin osaajia ja kokemusjohtajia. Sparraajien tavoite on, että jokainen sparraus auttaa yrittäjää kehittämään yrityksen liiketoimintaa paremmaksi. Liiketoiminnan kehittämisen teemat, joihin yritys saa sparrausta, määrittelee yrittäjä. 

PALAUTE JA ARVIOINTI

Jokaisen sparraukseen jälkeen yritys saa sparraajalta sekä sanallista että numeraalista palautetta. Numeraalisessa arvioinnissa sparraajien

arviointikriteerit ovat: markkinapotentiaali, tiimi, kasvukyky ja näytöt. Sanallinen palaute voi olla vapaamuotoista, esimerkiksi yhteiseen keskusteluun liittyvää palautetta.

TOP 60 ja TOP 10

Kasvupolku ® -sparrausohjelmiin valitut yritykset voivat halutessaan osallistua kisaan Vuoden kasvuyritys -tittelistä. Yritys vahvistaa halunsa osallistua 1. sparrauspäivän jälkeen.

Kaikkien kisaan ilmoittautuneiden yritysten joukosta valitaan sparraajien numeraalisten arvioiden perusteella TOP 60 -finalistit. Tälle joukolle tarjotaan mahdollisuus osallistua 3. sparrauspäivään, jossa yrityksiä sparraavat mm. Kasvu Openin valtakunnallisen tuomariston jäsenet.

Valtakunnallinen tuomaristo valitsee TOP 10 -finalistit 3. sparrauspäivän jälkeen tukeutuen omiin sparrauksissa antamiinsa pisteisiin ja kokemuksiin sekä sparraajien antamiin pisteisiin.

VUODEN KASVUYRITYS

Vuoden kasvuyritykset valitaan Kasvu Openin Kasvupolku®-sparraukseen osallistuneiden kasvuyritysten TOP 10 -joukosta. Valinnat tekee Kasvu Openin valtakunnallinen tuomaristo.

Vuoden kasvuyritykset valitaan sarjoissa pieni ja keskisuuri. Lisäksi valtakunnallisella tuomaristolla on mahdollisuus yhteen kunniamainintaan.

Vuoden kasvuyritys 2022 valinnat julkistetaan Kasvu Open Karnevaalissa 3.11.2022 Jyväskylässä. Vuonna 2021 vuoden kasvuyritykseksi pienten yritysten sarjassa valittiin Luomoa Oy. Keskisuurten yritysten sarjan Vuoden kasvuyritys on Unikie Oy. Lue lisää

Kasvu Open on kasvuyritysten sparraaja

KIINNOSTAAKO KASVUPOLKU® -SPARRAUS?

Jätä yhteystietosi. Olemme sinuun yhteydessä, kun haku on auki.

Natural Indigo Finland

”Ilman Kasvu Openin verkostoitumismahdollisuutta yhteistyö Marimekon kanssa olisi jäänyt vain utopistiseksi haaveeksi.”


– Pasi Ainasoja, Natural Indigo Finland
Kun pieni maaseutuyritys kohtasi Kasvu Openissa globaalin muotijätin, alkoi tapahtua ihmeitä