Kasvupolku®-sparrausohjelmat

Osallistu Kasvupolku-sparraukseen – Sparraus parantaa bisnestä!

Kasvu Openin maksuttomat Kasvupolku-sparrausohjelmat ovat yrityksille, joilla on aitoa kasvuhalua ja kehittämisintoa.

Ohjelmissa saat arvokkaita kontakteja ja tapaat innostavia, asiantuntevia sparraajia, jotka haastavat kurkkaamaan ”out of the box”. Sparrausten teemat vaihtelevat myynnistä johtamiseen ja digitaaliseen kehitykseen – aina yrityksen tarpeen mukaan.

ENNAKKOILMOITTAUTUMINEN

Täytä alla oleva lomake ja ilmoittaudu hakijaksi. Olemme sinuun yhteydessä, kun voit valita Kasvupolku-ohjelman ja viimeistellä hakemuksesi. HUOM! Ennakkoilmoittautuminen ei korvaa hakuajalla täytettävää hakemusta. Haku Kasvupolku-ohjelmiin 2023 alkaa 14.2.2023.

KASVUPOLKU-SPARRAUSOHJELMAT

Vuonna 2023 toteutetaan useita toimiala-/teemakohtaisia ja alueellisia Kasvupolku-sparrausohjelmia. Klikkaa Kasvupolkua ja lue lisää! Listaus täydentyy.

KASVUPOLKU-PROSESSI

Kasvupolku-sparrausohjelmiin voivat hakea mukaan yritykset, joilla on y-tunnus ja kasvuhalua enemmän kuin pienessä kylässä yhteensä.

Ohjelmissa yritykset saavat mm. näkemystä ja vahvistusta omaan osaamiseen, kontakteja ja palautetta omasta liiketoiminnastaan. Ohjelmat ovat maksuttomia.


Yrityksistä 96% kokee, että prosessiin käytetty aika oli erittäin kannattavaa tai kannattavaa.

Kasvu Open -sparrauspäivä Tampereella syksyllä 2022.

Sparrauspäivät ja yritysvalinnat

Kasvupolku-sparrausohjelma sisältää kolme tapahtumapäivää ja digitaalista työskentelyä oman aikataulun mukaan. Tapahtumapäivät järjestetään joko livenä tai digitaalisesti Kasvu Openin digialustalla.

Sparrauspäivissä yrittäjä tapaa 6—7 sparraajaa.

Sparraajien tavoite on, että jokainen sparraus auttaa yrittäjää kehittämään yrityksen liiketoimintaa paremmaksi. Liiketoiminnan kehittämisen teemat, joihin yritys saa sparrausta, määrittelee yrittäjä. 

Kasvupolku-sparrausohjelmissa on rajallinen määrä paikkoja. Siksi jokaisella ohjelmalla on oma tuomaristo, joka käy läpi ohjelmaan tulleet hakemukset. Tuomaristo koostuu sparrausohjelman toteuttavien yhteistyökumppaneiden edustajista.

Yritykset valitaan hakemusten perusteella. Kaikkiin sparrausohjelmiin hakeneisiin yrityksiin ollaan yhteydessä hakuajan päätyttyä.

Vuonna 2022 järjestetyt sparrausohjelmat ja niihin valitut yritykset näet tästä.

Palaute ja arviointi

Jokaisen sparrauksen jälkeen yritys saa sparraajalta sekä sanallista että numeraalista palautetta.

Numeraalisessa arvioinnissa sparraajien arviointikriteerit ovat: markkinapotentiaali, tiimi, kasvukyky ja näytöt. Sanallinen palaute voi olla vapaamuotoista, esimerkiksi yhteiseen keskusteluun liittyvää palautetta.

Palautteen avulla yritys voi kehittää omaa liiketoimintaansa.

TOP 60 JA TOP 10

Kasvupolku-sparrausohjelmiin valitut yritykset voivat halutessaan osallistua kisaan Vuoden kasvuyritys -tittelistä. Yritys vahvistaa halunsa osallistua 1. sparrauspäivän jälkeen.

Kaikkien Vuoden kasvuyritys -kisaan ilmoittautuneiden yritysten joukosta valitaan sparraajien numeraalisten ja sanallisten arvioiden perusteella TOP 60.

Tälle joukolle tarjotaan mahdollisuus osallistua 3. sparrauspäivään, jossa asiantuntijasparrausten lisäksi yritykset tapaavat Kasvu Openin valtakunnallisen tuomariston jäsenet.

Valtakunnallisen tuomariston työ alkaa TOP 60 -valintojen jälkeen. Tuomaristo tutustuu yrityksiin ja tapaa yrityksien edustajat TOP 60 -sparrauspäivässä. 

Sparrauspäivän jälkeen tuomaristo arvioi yritykset ja valitsee TOP 10 -joukon, joka kisaa Vuoden kasvuyritys -tittelistä. Valtakunnallinen tuomaristo arvioi yrityksiä kriteerillä: markkinapotentiaali, tiimi, kasvukyky ja näytöt.Katso valtakunnallinen tuomaristo

VUODEN KASVUYRITYS

Vuoden kasvuyritykset valitaan Kasvu Openin Kasvupolku-sparraukseen osallistuneiden kasvuyritysten TOP 10 -joukosta. Valinnat tekee Kasvu Openin valtakunnallinen tuomaristo.

Vuoden kasvuyritykset valitaan sarjoissa pieni ja keskisuuri. Lisäksi valtakunnallisella tuomaristolla on mahdollisuus yhteen kunniamainintaan.

Vuonna 2022 vuoden kasvuyritykseksi pienten yritysten sarjassa valittiin CardioSignal by Precordior. Keskisuurten yritysten sarjan Vuoden kasvuyritys on EVA Global.

Vivi Pöntiö, Kasvu Open

LISÄTIEDOT

Vivi Pöntiö
050 439 8988
vivi.pontio@kasvuopen.fi