Näin hurmaat rahoittajan

Näin hurmaat rahoittajan
– Viisi väitettä rahoituksesta

KESKIVIIKKO 23.10.2024 KLO 14.30-15.30

Näin hurmaat rahoittajan -webinaarissa pureudutaan viiteen väitteesen rahoituksesta. Väitteet pohjautuvat Kasvu Openin sparrausohjelmiin osallistuneiden yritysten rahoitushaasteisiin sekä Nordean ja Yritysjuristin kanssa yhdessä tehtyihin sisältöihin.

”Kasvu vaatii rahoitusta, mutta sen hankkiminen on helpommin sanottu kuin tehty.”

Väitteistä keskustelemassa Kasvu Open -sparraajina huimat arvioinnit saaneet Nordean Startup & Growth -yksikön asiakasvastuullinen johtaja Topi Sääskilahti sekä Yritysjuristi Oy:n partner Thomas Honga. 

Ilmoittaudu mukaan kuulemaan mm. onko pohjatyöllä merkitystä, voiko tiimi vesittää rahoituksen ja onko rahoituksen saamiselle esteitä, jos perusasiat on kunnossa. 

Webinaari on maksuton, ja webinaarista tehdään tallenne.

ILMOITTAUDU

WEBINAARIN PUHUJAT

Topi Sääskilahti
Asiakasvastuullinen johtaja, Nordea

Topi keskiittyy työssään auttamaan erityisesti alkuvaiheen ja kovan kasvun vaiheessa olevia, skaalautuvan liiketoiminnan yrityksiä. Topilta löytyy muutamakin vinkki hihastaan rahoittajan hurmaamiseksi.

Thomas Honga

Thomas Honga
Partner, Yritysjuristi

Thomas on erikoistunut yhtiöoikeuteen ja avustaa niin kotimaisia kuin ulkomaisia yrittäjiä, sijoittajia ja rahoituslaitoksia sopimus-, rahoitus- ja yrityskauppajärjestelyissä sekä niihin liittyvissä riita-asioissa, sopimusneuvotteluissa ja välimiesmenettelyissä.