Viime vuosina olen toiminut pääasiassa yrityskonsultoinnissa suomalaisille ja eurooppalaisille yrityksille, heidän kartoittaessaan uusia kansainvälisiä markkinoita, sekä tukenut heitä liiketoiminnan ja myynnin kehittämisessä sekä Euroopassa että MENA-alueella. Tässä roolissa olen työskennellyt myös monien startup-yritysten kanssa ja tehnyt yhteistyötä erilaisten yrityskiihdyttämöiden kanssa sekä Suomessa että maailmalla.

Vuodet 2018-19 asuin Maltalla ja olen muuttanut Suomeen vuoden 2020 alussa henkilökohtaisista syistä.

Maltan vuosina työskentelin operatiivisena johtajana kiinalaisessa Blockchain- ja krypto -yrityksessä. Minun tehtäväni oli rakentaa yhteisöjä kaikkialle Eurooppaan, järjestää konferensseja, kokouksia ja muita tapahtumia. Johdin heidän kaikkia liiketoimintoja Euroopassa ja etsin potentiaalisia sijoittajia / projekteja heidän tekniselle alustalleen. Parhaillaan vastaan Helsinki Blockchain Centerin kansainvälistymisstrategian suunnittelusta.

Yksi tavoitteista jo useiden vuosien ajan minulla on ollut löytää liiketoimintamahdollisuuksia suomalaisille
yrityksille maailmalla ja tukea heitä uusien kulttuurien toimintaympäristöissä sekä tuoda oma kansainvälinen verkostoni avuksi yritysten alkaessa rakentaa omaa toimialaverkostoaan.

Ennen muuttoa Maltalle olen asunut Dubaissa ja tehnyt tiivistä yhteistyötä Business Finlandin kanssa ja
auttanut suomalaisia yrityksiä avaamaan uusia markkinoita ja / tai tunnistamaan potentiaalisia sijoittajia heidän tuotteilleen tai palveluilleen Lähi-idässä.

Minulla on palava halu ja myös iloitsen valtavasti voidessani auttaa, tukea, opastaa (tarvittaessa kouluttaa) suomalaisia yrityksiä ja toimijoita toiminnan kansainvälistämisessä erilaisiin tapoihin ja kulttuureihin, joihin olen vuosien saatossa tutustunut ja joissa olen toiminut. Meissä suomalaisissa on hieno, maailmallakin arvostettu ominaisuus, rehellisyys, joka kuitenkin joskus toimii myös maailmanvalloituksen hidastajana. Olemme rehellisiä emmekä aina osaa elegantisti mutta mieleenpainuvan tarmokkaasti myydä ja
markkinoida (lue kehua) tuotteita, palveluja tai osaamistamme. Siinä osaan ja pystyn auttamaan!