Autan arvolähtöisiä yrittäjiä ja yrityksiä kirkastamaan potentiaalinsa ja luomaan resonoivaa viestintää. Erityisosaamistani on itsetuntemuksen erilaiset menetelmät, kestävän yritysidentiteetin ja brändin rakentaminen, asiakasymmärryksen kerääminen ja hyödyntäminen sekä moderni markkinointiviestintä.

Valmentavalla otteella autan selkeyttämään tavoitteet, kartoittamaan vaihtoehdot, valitsemaan viisaasti sekä luomaan toimenpidesuunnitelmia ja ylläpitämään innostusta toteuttaa niitä.

Minulla on yli 20 vuoden työkokemus liiketoiminnasta ja markkinointiviestinnästä ja rinnalla olen opiskellut yli 10 vuotta itseni kehittämistä ihmisenä. Olen työskennellyt niin IT- ja teknologia-alojen yrityksissä viestintäasiantuntijana kuin markkinointitoimistossa strategina. Yritysmaailma on tullut tutuksi start-upista kansainväliseen pörssiyhtiöön.

Luonteeltani olen empaattinen, innostava ja käytäntöön tähtäävä. Nautin uuden oppimisesta ja ihmisten oivalluttamisesta. Tarkastelen asioita sekä korkealta että syvältä, tykkään kiteyttää ja visualisoida.