Hei!

Olen kokenut liikkeenjohtaja, joka omaa kokemusta toimitus-, liiketoiminnan kehitys-
tuoteryhmien kehittämis- ja markkinointi- sekä myyntijohtajan tehtävistä.

Lyhyesti taustaani. Palvelualan yrityksen Faba Jalostus osk:n toimitusjohtajana (2006-2009) vei n läpi merkittävän usean yrityksen fuusion kotimaassa ja samanaikaisesti tuotantotoimintoihin liittyvän liiketoimintasiirron tanskalais-ruotsalaisyhtiön kanssa. Fuusiovaiheen yli toimin pohjoismaisen VikingGenetics f.m.b.a varatoimitusjohtajana. 2010-2023 työskentelin fuusioituneiden yhtiöistä muodostuneen Faba osk toimitusjohtajana. Toimitusjohtajana olen toteuttanut menestyksekkäästi yrityksen vahvaa transformaatiota, johtamisen- ja toiminnan kehittämistä sekä isoa kulttuurimuutosta. Lisäksi olen toteuttanut yritysostoja ja niiden integraatioita. Strategioiden luomisesta minulla vankka kokemus toimitusjohtajana ja hallituksen jäsenenä. Digitaalinen transformaatio ja verkostoyritysten johtaminen on ollut keskeinen osa toimintaa.

Minulla on mittava hallituskokemus muun muassa ICT (Mtech Digital Solution), talouspalvelualan (ProEventus), kiinteistö, Start Up (Bisnes+ alustayhtiö) ja pohjoismaisten yhtiöiden hallituksista (NAV ja VikingGenetics). Olen toiminut myös Palta ry (Palvelualan työnantajat) hallituksessa ja työvaliokunnassa. Lisäksi hänellä on kokemusta Advisory Board työskentelystä, pohjoismaisella ja eurooppalaisella tasolla (Ranska ja Saksa).’

Aikaisemmin ennen toimitusjohtajauraa olen johtanut tuoteryhmiä, markkinointia, myyntiä ja liiketoiminnan kehittämisestä prosessiteollisuudessa Suomen Rehu Oy:ssä, liittyen kotieläinten ruokintaan. Taustayrityksiä ovat olleet Cultor Oyj, Avena ja Lännen Tehtaat. Strategiaprosessien vetämisestä hänellä on pitkäaikainen kokemus. Mielenkiintoinen työvaihe oli start up, jossa rakennettiin Euroopan laajuista jälleenmyyntiverkostoa rehunlisäaineelle ja kehitettiin Baltian ja Venäjän vientiä.