Työskentelen päivittäin yritysten myynnin ja markkinoinnin kehittämisen parissa. Ydinosaamistani onkin erilaisten yritysten myynnin ja markkinoinnin kokonaisuuden kehittäminen etenkin digitaalisin keinoin. Omaan myös vahvaa toimialaosaamista erilaisilta toimialoilta ja verkkokaupasta.

Taustallani on noin 10 vuoden kokemus digitaalisen markkinoinnin kehittämisestä erilaisille yrityksille ja yhdistyksille. Työskentely eri markkinointitoimistoissa yhdessä huippuasiantuntijoista koostuvan tiimin kanssa on vahvistanut osaamistani ja pystyn tarkastella yritysten digitaalisen markkinoinnin kehittämistä myös strategisesta näkökulmasta. Olen kehittänyt urallani yli 200 asiakkaan digitaalista myyntiä ja markkinointia ja omaan vahvaa osaamista etenkin mainonnasta eri digikanavissa.

Yrittäjätaustaisena käytännön tekijänä osaan myös arvostaa rehellistä myyntityötä ja ymmärrän sen kehittämisen tärkeyden. Olen työskennellyt itse myynnin eri vaiheissa ja ollut myös yhteistyössä erilaisten myyntiorganisaatioiden kanssa. Vahvan järjestelmäosaamiseni ansiosta olen työskennellyt erilaisissa CRM-projekteissa ja tarkastellut myynnin kehittämistä erilaisissa organisaatioissa. Omaan hyvän kokemuksen PK-yritysten käytetyimmistä järjestelmistä ja tavoista johtaa myyntiä.