Hei,
Sparraamiseni keskiössä ovat muutosjohtaminen ja uudistumiskyvyn toteuttamisen tavat. Keinot, joilla jaetaan yhteinen ymmärrys suunnasta, rakennetaan systeemistä ajattelua ja saadaan minimi elinkelpoinen rakenne toteuttaa seuraavat tavoitteet kasvun polulle. Syntyy ymmärrys mitä vaikuttavuutta näille halutaan aikaansaada ja miksi. Sparraan ja laitan ilomielin kaiken oman kokemukseni kiertoon mitä minulle on muutosjohtamisesta ja strategian toteuttamisen tavoista kertynyt. Se on hyvin konkreettisia asioita mm. tavoitejohtamisen mallin käyttöönotosta, (OKR-malli), tiimien vaikuttavuuksien ja riippuvuuksien sanoittamista ja fasilitointia. Yhteisen dialogin, reflektion ja oppimisen kehien rakentamista, läpinäkyvästi etapilta toiselle. Arjen työstä tulee selkeämpää ja merkityksellisempää kaikille. Opitaan yhdessä. Toimintatapa edellyttää kurinalaisuutta ja jatkuvaa dialogia valinnoista. Huikeaa, jos tästä ajattelutavasta versoaa jotain ituja tuleviin kasvutarinoihin.

Minulla on kokemusta teknologia (Saas-palvelualusta) start-up yhtiön kehittämisestä vajaan kolmen vuoden ajalta. Nykyään teen itsenäisenä konsulttina töitä muutosjohtamisen ja kasvuyhtiöiden kanssa mm. eri Interim hankkeissa ja advisorina.
Autan asiakkaita onnistumaan muutoskyvykkyyden rakentamisessa ja strategian toteuttamisessa ketterien menetelmien avulla (mm.

OKR.-malli, pelisuunnitelmat, digitaalinen fasilitointi).

Ennen Start-up elämää olin yli 10 vuotta eri kv. teknologiataloissa (IBM:llä, Oraclella ja Applella BtB puolella) mukana monissa eri mobiili-ja digihankkeissa.

Minulla on kokemusta sparrata organisaation eri tasoilla johtoryhmiä, esihenkilöitä ja tiimejä ja eri sidosryhiä miten rakennetaan aitoa,osallistavaa johtamista, joka tuottaa lisäarvoa ihmisille ja auttaa yritystä saavuttamaan tavoitteensa. Näistä teemoista sparraan mielelläni lisää ja käydään yhdessä läpi käytännön esimerkkejä.

Laita rohkeasti viestiä sinulle sopivan kanavan kautta niin jutellaan lisää.
Terkuin,
Elina