Olen palveluliiketoiminnan tradenomi, Hr asiantuntija, 22 vuotta ravintola- alalla toiminut, nykyisin yrittäjä. Toimintani on tällä hetkellä Helsingin alueella pääsääntöisesti, toimin myös muualla Suomessa. Asiakkuuksia on 7 ravintolaa, sekä yhteistyö ja hallitus paikka Suomen Sommelierit Ry ssä. Palveluihini pääsääntöisesti kuuluu uusien ravintoloiden avaaminen, brändien ja konseptien kehittäminen, kannattavuuslaskelmat, liiketoiminta suunnitelman kehittäminen yhdessä asiakkaan kanssa, menu suunnittelu, juoma listojen suunnittelu sekä toteutus, edustus ja juhlatilaisuudet, viini asiantuntijuus, henkilöstö hallinnolliset haasteet, niiden paikantaminen sekä selvitys, talous kysymykset sekä uusien asiakkuuksien hankinta, henkilöstön koulutus sekä sparraus.