Jani Kaulolla on kansainvälisen taustansa ansiosta vahva osaaminen yritysten kansainvälistymiseen liittyvässä brändinsuojauksessa ja sopimusasioissa. Hänellä on yli 15 vuoden kokemus brändioikeudesta Suomessa, Euroopassa ja Euroopan ulkopuolella, erityisesti Aasian markkinoilla. Jani on Suomen johtava asiantuntija brändien suojaamisessa Kiinassa.

Jani laatii kaikentyyppisiä kaupallisia sopimuksia ja avustaa tavaramerkki- ja mallioikeusriidoissa ja -rekisteröintihakemusprosesseissa kansallisissa ja EU-tuomioistuimissa, Patentti- ja rekisterihallituksessa sekä Euroopan unionin tavaramerkkivirastossa (EUIPO). Jani neuvoo ja auttaa kaiken kokoisia yrityksiä immateriaalioikeuksien strategisessa johtamisessa, tekijänoikeuksiin ja yrityssalaisuuksiin liittyvissä asioissa ja tekee IPR-tarkastuksia yrityskauppojen ja pääomasijoitusten kohteena olevissa yrityksissä.

Jani on edustanut urallaan yli 200 globaalia tavaramerkinhaltijaa tuoteväärennösten pysäytyksissä Suomen tullissa. Lisäksi hän toimii myös startup- ja kasvuyritysten neuvonantajana.

Asiakkaiden keskuudessa Jania pidetään vastuullisena ja luotettavana asiakkaiden etujen ajajana. World Trademark Review 1000 on luokitellut Janin yhdeksi Suomen johtavista tavaramerkkiasiantuntijoista jo vuodesta 2016 lähtien. Jani on hoitanut menestyksekkäästi monia merkittäviä toimeksiantoja. Tuoreimpana hän edusti yhdessä Maria Puronvarren kanssa voitokkaasti saksalaista laakerivalmistajaa vuonna 2020 merkittävimmäksi valitussa IPR-alan oikeusjutussa
C 772/18, joka koski tuoteväärennöksiä ja tavaramerkkiloukkausta ja eteni korkeimman oikeuden kautta Euroopan unionin tuomioistuimeen saakka.

Jani toimii Euroopan yhteisöjen tavaramerkkiyhdistyksen (ECTA) hallintoneuvoston jäsenenä ja kansainvälisen kaupan komitean jäsenenä. Aikaisemmin hän toimi ECTA:n Kiina-työryhmän jäsenenä. Lisäksi hän on ollut Suomi-Kaakkois-Aasia kauppayhdistyksen puheenjohtaja vuodesta 2018 lähtien.