Olen toiminut muun muassa kahdessa kansainvälisessä kasvuyrityksessä talousjohtajana yhteensä 12 vuoden ajan vastaten taloudesta ja rahoituksesta sekä osallistuen myynti- ja tuotantosuunnitelmiin. Omistajajoukkoon houkuttelimme VC-sijoittajia Suomesta ja ulkomailta sekä bisnesenkeleitä. Matkan varrelle on osunut myös useampi yritysjärjestely. Ensimmäisen yrityksen rahoitettu liiketoiminta myytiin kansainväliselle ostajalle ja jälkimmäinen yritys kokonaan Sveitsiin.

Olen toiminut yllä olevan ajan johtoryhmässä sekä osallistunut hallitustyöhön. Kokemuksieni ja osaamiseni pohjalta olen ollut kehittämässä kasvuyrityksiä sekä operatiivisessa roolissa, hallituksessa että ulkopuolisena asiantuntijana viimeiset reilut 10 vuotta. Olen yrittäjä ja osakas muutamassa kasvuyrityksessä.

Neuvonantajan työtä olen tehnyt vuodesta 2012 lähtien pääteemoina rahoitus ja yritysjärjestelyt. Tyypillinen rahoitus on välillä 0,3 M€ – 10 M€ ja se voi koostua useasta instrumentista (sijoitukset, pääomalainat, juniorlainat, seniorlainat, vakuudettomat lainat, julkinen rahoitus).