Olen Johannes Kuosmanen, intohimoni on auttaa yrityksiä kasvamaan ja menestymään. Toimin Suomen keksijäyhdistyksen puheenjohtajana, ja olen syvästi sitoutunut edistämään suomalaista keksintökulttuuria ja tukemaan alkuvaiheen innovaattoreita. Tutkimus, kehitys ja innovointi (TKI) ovat lähellä sydäntäni, ja olen ylpeä siitä asiantuntemuksesta, jonka olen kerryttänyt näillä alueilla.

Mutta osaamiseni ei pysähdy tähän. Olen myös erikoistunut 10X markkinointiin ja myyntiin, johon osaamiseen olen kouluttautunut Yhdysvalloissa. Tämä tarkoittaa, että tunnen strategiat, joilla yritykset voivat kymmenkertaistaa tuloksensa ja viedä toimintansa seuraavalle tasolle. Urallani olen toiminut myös PK-yrityksen toimitusjohtajana 7 vuoden ajan.

Kasvu Openissa toimin sparraajana, ja olen täällä auttaakseni yritystäsi löytämään piilotetut potentiaalit. Uskon, että yhdessä voimme rakentaa menestyvän tulevaisuuden innovatiivisin ja tehokkain keinoin kohti vahvaa kasvupotentiaalia.

(Toimialaosaaminen: Muu toimiala, mikä? -Lähes samat lainalaisuudet koskevat jokaista alaa kuten toimitusjohtaja kollegojen kesken huomasimme, eli pystyn auttamaan hyvinkin laajalla skaalalla)