Vuodesta 2006 lähtien olen omistautunut vauhdittamaan lappilaisten yritysten kasvua ja kehitystä useissa merkittävissä rooleissa. Olen saanut mahdollisuuden syventyä satojen yritysten liiketoimintaan, tarjoten yrittäjille strategista sparrausta ja tukien heidän matkaansa kohti kannattavaa kasvua. Olen toiminut niin ELY-keskuksen kehittämispalveluiden kuin Business Finlandin innovaatiosetelin konsulttina, sekä Neuvo2020 konsulttina maatiloille.

Kasvun Kaverit on perustettu tavoitteena valmistella se myyntiin, ja onnistuimme saavuttamaan kannattavan kasvun sekä lopullisen kaupan vain kolmen tilikauden aikana. Toimitusjohtajana toimiessani olen myös tarjonnut asiakkaillemme liikkeenjohdon sparrausta ja neuvontaa, joka on vahvistanut ymmärrystäni pienen yrittäjän arjesta ja haasteista.

Erityisvahvuuteni on kyky simuloida toiminnan ja talouden välistä yhteyttä ja suunnitella erilaisia rahoitusjärjestelyjä. Julkisten rahoituslähteiden hyödyntäminen kehityshankkeissa on minulle tuttua, ja olen palvellut asiakkaita heidän koko yrityselinkaarensa ajan, alkaen liikeidean selkiyttämisestä ja toiminnan mallintamisesta aina yrityksen myyntiin asti.