Olen yrittäjä ja työssäni autan mm yrityksiä kansainvälistymään etsimällä heille uusia asiakkaita tai partnereita maailmalta eri tavoin yhdessä kollegoitteni kanssa. Teemme myös kartoituksia sekä testaamme tuotteen markkinakelpoisuutta eri maissa. Olemme Suomen suurin yrityksien yksityinen kansainvälistymiskumppani, kaikkiaan autamme vuosittain noin 100:a yritystä maailmalla. Olemme viennin tekijä, Export Maker.

Tämän lisäksi vien Suomesta maailmalle Puls Nutritionin urheilulisäravinteita sekä terveysruokaa, ja toimin yrityksessä perustajaosakkaana. Minulla on myös kunnia toimia yrityksien hallituksissa tai boardeissa ulkopuolisena jäsenenä ja tällä hetkellä tuen reilua kourallista yrityksiä heidän kv-valloituksissaan. Teen myös sijoituksia hyviksi ja potentiaalisiksi kasvajiksi näkemiini yrityksiin.

Vahvimmat osaamisalueeni ovat kansainvälinen liiketoiminta ja eri kulttuurit,myynti ja myynnin kehittäminen, yritysstrategia ja palvelumuotoilu sekä yrityksen yleisjohtaminen sekä kehittäminen. Olen saanut urallani työskennellä niin teknologiateollisuudessa, rakennusalalla, kuluttajakaupassa kuin SaaS -palveluiden parissa.

Keskustelen ja pallottelen mielelläni kanssasi näistä asioista sekä haasteista joita työstät parhaillasi!