Peruskoulutukseltani olen laskentatoimen maisteri ja markkinoinni merkonomi. Aikaisemmin toimin suurehkon monialaisen vähittäiskauppakonsernin toimitusjohtajana 21 vuotta.

Erityinen vahvuutenion kaupan useiden toimialojen tuntemus sekä strategian kehittäminen ja toteuttaminen.

Yksi keskeinen tehtäväni oliisojen rakennusprojektien johtaminen. Minulla on laajat tiedot johtamisesta, tietohallinnosta, tietojärjestelmien kehittämisestä ja liiketoiminan analytiikasta.

Olen ostanut ja myynyt yrityksiä. Lisäksiminulla on ollut lukuisia luottamustehtäviähallituksissa, hallintoneuvostoissa ja muissa luottamuselimissä. Olen suorittanut tutkinnon Hyväksytty Hallituksen Jäsen.

Tällä hetkellä olen Turun Yliopistossa kokopäiväisenä opiskelijana ja tämän harrastuksen ohessa ja liittyen opiskeluuni,olen auttanut ja tukenutyrityksiä liiketoiminan analysoinnissa, johtopäätästen tekemisessä ja liiketoiminan kehittämisessä. Tekemäni analyysit liittyvät mm. toimittajahallintaan, valikoimahallintaan, hinnoittelun hallintaan, tuotehallintaan, asiakashallintaan, ostojen hallintaan ja myynnin hallintaan strategisella ja operatiivisellä tasolla.

Odotan suurella mielenkiinnolla kasvuyritysten tapaamisia.