Autan PK-yrityksiä saavuttamaan näköalapaikan hakutulosten ensimmäisellä sivulla, jotta he saavat lisää liikennettä ja uusia asiakkaita oikein kohdistetusta yleisöstä.

Yrityspäättäjä, näitä tuloksia saat kun navigoit kanssani digitaalisessa maailmassa:
– Saat tekoälyn ja digimarkkinoinnin strategiat ja parhaat käytännöt käyttöösi
– Saat verkkosivustosi kuntoon ja näkymään sen Googlessa
– Saat analyysin miten kilpailijasi näkyvät netissä
– Saat toimivat postaukset ja mainokset Googleen ja SOME:en
– Saat datastasi tolkkua ja pystyt tekemään päätöksiä analytiikan avulla
– Autan yrityksiä saavuttamaan näköalapaikan hakutulosten ensimmäisellä sivulla, jotta he saavat lisää liikennettä oikein kohdistetusta yleisöstä.

Ennen kaikkea, teemme digimarkkinoinnin strategian, kuinka eri toimenpiteet kannattaa aikatauluttaa ja missä järjestyksessä ne kannattaa toteuttaa, jotta tavoitteesi toteutuvat!

Minulla on käytössäni maailman parhaat kumppanit, prosessit, työkalut ja menetelmät.

Moni yritys on tyytymätön digimarkkinoinnilla saamiinsa tuloksiin ja siinä kohtaa meistä on huomattavasti arvoa, sillä meillä on hieman erilainen lähestymistapa kuin muilla toimijoilla.

Edustan Suomessa WSI-nimistä, Kanadalaista, digitaalisen markkinoinnin verkostoa, jolla on toimintaa yli 80 maassa.

Olemme globaali digitaalisen markkinoinnin innovatiivinen verkosto ja työskentelemme useiden erilaisten liiketoimintojen kanssa.

Autamme asiakkaitamme paremmin hyödyntämään Internettiä strategisena työkaluna ja kasvattamaan heidän liiketoimintaansa.

Meillä ymmärretään kuinka digitaalinen media valjastetaan hyötykäyttöön asiakkaillemme ja meillä on yli 25 vuoden kokemus digimarkkinoinnista.

Autamme asiakkaitamme lisäämään myyntiä verkossa, asemoimaan heidän brändiään sekä parantamaan heidän vuorovaikutustaan olemassa olevan asiakaskunnan ja yhteisön kanssa.

Meillä on pääsy maailman parhaimpiin resursseihin digimarkkinoinnin alueella sillä kumppaneitamme ovat kaikki merkittävimmät teknologiatalot maailmassa: Google, Audioeye, SEMRush ja Hubspot vain muutamia mainitakseni.

Tyypillinen toimeksiantomme uusissa hankkeissa on seuraava: analysoimme asiakkaan strategian, tavoitteiden, nykyisen verkkonäkyvyyden ja kilpailija-analyysin perusteella millainen, holistinen, markkinointi- ja myyntistrategia sopisi parhaiten ja veisi asiakkaan mahdollisimman tehokkaasti asetettuihin tavoitteisiin. Menetelmämme on hioutunut 25 vuoden kokemuksella erittäin toimivaksi.

Jukka Ikonen
Digital Marketing Strategist
+358407501796
jukka.ikonen@somafy.fi
https://wsi-digimarkkinointi.fi/
https://www.wsiworld.com/
https://fi.linkedin.com/in/jukka-ikonen