Rauhaniemi on Yritysmuotoilija, valtakunnallisesti palkittu yrittäjä, ihmisten suorituskyvystä kiinnostunut tekijä ja hallitusammattilainen. Hän perusti ensimmäisen yrityksensä opiskelujen ohella, ollessaan 22 vuotias ja on sen jälkeen saanut opiskella sekä tehdä kiinnostavia töitä liike-elämässä, markkinoinnin, myynnin, johtamisen ja kehittämisen parissa.

Rauhaniemi on työskennellyt työnantajan, yrittäjän ja työntekijän rooleissa, joten hän ymmärtää kohtuullisen hyvin eri osapuolten näkökulmia ja tarpeita. Katin vahvuus on laaja käytännön kokemus yrityksen pääfunktioista ( myynti, markkinointi, hr, johtaminen, tuotekehitys, talouden johtaminen, palvelujen muotoilu, kasvustrategioiden rakentaminen, skenaariotyö), yhdistettynä lverkostoihin.

Osaamisen voisi kiteyttää kolmeen kokonaisuuteen:
1. strateginen markkinointi ja viestintä, brändit, myynti
2. leadership, itsensä, tiimien ja sidosryhmien johtaminen
3. liiketoiminnan kehittäminen

Hän katsoo asioita avarasti, eri näkökulmista, asettuen toisen asemaan. Kansainvälisessä, High Performance Leadership Behavior Model – tutkimuksessa tulos 9,5 /10, kaikista 4:stä osa-alueesta: Strateginen ajattelu, Omistautumisen vahvistaminen, Ihmisten innostaminen ja Tuloksellisuuden saavuttaminen. Työ on hänelle elämäntapa vaikkei toki elämän tärkein asia, se sija kuuluu perheelle.

”Koen, että monipuolinen kokemus, intohimo työelämään, yhdistettynä ei niin tavanomaiseen elämänpolkuun, auttaa usein näkemään asiakkaan haasteet ja käyttämättömät mahdollisuudet kirkkaammin, luovastikin” – Kati