Yrittäjyyteni alkutaipaleella 26v sitten, minulla ei ollut aavistustakaan miten opettavaiselle matkalle olin lähtenyt. Olen saanut oppia johtajuudesta, suunnitelmallisuudesta, sinnikkyydestä, taloudesta, kokonaisuuksien hallinnasta, epäonnistumisista ja menestyksestä, yhteistyöstä ja ihmisistä. Lopulta kaikki on tapahtunut vuorovaikutuksessa muiden kanssa, kuten työntekijöiden, asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden.
On kyse siitä, miten johdat itseäsi, asioita, työntekijöitäsi, verkostojasi ja elämäsi kokonaisuutta. Emme koskaan tule valmiiksi, mutta voimme aina kehittyä, kehittää työtämme ja yhteistyötä.

Haluan antaa kokemukseni ja osaamiseni kiertoon sparraamalla, ja olla osaltani kehittämässä pk-yrityksiä menestyksen polulle siten, että myös yrittäjä voi hyvin. Tärkeää on saada asioita aikaan ja löytää uusia tekemisen polkuja asiantuntemuksella ja hyvällä fiiliksellä.

Yrittäjien edunvalvonta ja siitä saamani kokemus eri tehtävissä vuosien ajalta saa minut uskomaan, että meidän tulee sitkeästi rakentaa Suomesta parempaa paikkaa yrittää.

Esikoisteokseni Yrittäjän syke – Yrittäjänä elämisen taito ilmestyi syksyllä 2020

Koulutukseltani olen hallintotieteiden maiseteri pääaineenani sote– johtaminen. Hallitustyöskentelyn osaamistani olen kehittänyt suorittamalla Kauppakamarin HHJ– tutkinnon.