Minulla on yli kahden vuosikymmenen kokemus ICT-alalta erilaisista johtotehtävistä. Olen toiminut monenlaisissa yrityksissä, aina pienestä startupista, kasvuyhtiöihin ja suuriin kansainvälisiin konserneihin asti.

Osaamisalueisiini kuuluvat vahva teknologia- ja tuotekehitysjohtaminen erityisesti SaaS- ja pilvipalveluiden sekä tekoälyn saralla. Innostun innovoinnista ja uusien tuotteiden menestyksekäs markkinoille tuominen on minulle tuttua. Lisäksi minulla on laaja kokemus liiketoiminnan johtamisesta sekä kansainvälisille markkinoille pyrkimisestä ja niillä toimimisesta. Minulla on kokemusta liiketoimintakauppojen valmisteluista ja niihin liittyvistä integraatiohankkeista, sisältäen mm. due diligence -tarkastukset ja integraatiostrategiat.

Mentorointi ja valmennus ovat olennainen osa osaamistani. Uskon vahvasti jatkuvaan oppimiseen ja henkilökohtaiseen kasvuun, ja pyrin innostamaan asiakkaitani saavuttamaan parhaansa niin liike-elämässä kuin elämässä ylipäätään. Tarjoan käytännönläheistä ja tuloksellista sparrausta sekä strategista ohjausta liiketoiminnan kehittämiseen ja kasvuun.

Autan mielelläni sinua ja yritystäsi löytämään uusia mahdollisuuksia ja saavuttamaan tavoitteesi.