Olen tehnyt pitkän uran useiden yritysten toimitusjohtajana suunnittelemassa ja toteuttamassa kasvu-, muutos- tai uudistamisstrategiaa. Kaikissa johtotehtävissäni suuntautuminen on ollut vahvasti kansainvälisille markkinoille. Lisäksi olen toiminut useiden vuosien ajan USA:ssa johtamassa sikäläisen yhtiän kansainvälisiä toimintoja. Taustaltani olen diplomi-insinööri ja olen suorittanut mm HHJ tutkinnon.

Nyt minulla on useiden vuosien kokemus liikkeenjohdon konsultoinnista jossa olen keskittynyt erityisesti strategiatyähän, yritysjärjestelyihin, hallitustyöhön ja liiketoimintasuunnitelmien laatimiseen ja sparraamiseen.

Kiertotalous on työllistänyt minua viime aikojen konsultoinneissa. Kokemusta on näin ollen kertynyt mm seuraavista sovellusalueista:waste-to-energy, bioenergia, jätteiden hyötykäyttö, biohiilen tuotanto jaravinteiden kierrätys. Selvitettävinä aiheina ovat olleet mm kansainvälistymissuunnitelmat, liiketoimintamallit,alan yritysten omisttusjärjestelyt, rahoituskierrokset alkavilleyrityksille, liiketoimintasuunnitelmien evaluointi ja sopimusmallien luominen.