Tervehdys,Työskentelen rahoituspäällikkönä UB Rahoituksella, jossa välitämme lainamuotoista joukkorahoitusta kotimaisille pk-yrityksille. Tavoitteenamme on auttaa yrityksiä investoimaan omaan liiketoimintaansa rahoituksen keinoin, jotta ne saavuttaisivat asettamansa kasvu- ja liiketoimintatavoitteet mahdollisimman hyvin. UB Rahoitus pyrkii tuotevalikoimansa avulla löytämään kullekin yritykselle parhaan mahdollisen ratkaisun. Lisäksi käytössämme on United Bankers -konsernin laajat rahoitus- ja sijoitusvaihtoehdot niin koti- kuin pohjoismaissakin.

Olen toiminut noin 20 vuotta rahoitusalalla erikokoisissa pankeissa ja rahoitusyhtiöissä kotimaassa. Olin jonkin aikaa myös suurehkon yrityksen rahoitusjohtajana, joten omaan kokemusta ratkoa yritysten rahoituksen kysymyksiä niin rahoittajan kuin rahoitusta tarvitsevan yrityksen näkökulmasta.

Lisäksi olen auttanut vuosien varrella yrityksiä Business Finland -hakemusten (ent.

Tekes, Finpro, Finnpartnership) teossa sekä niiden evaluoinnissa.

Keskustelen erittäin mielelläni yrittäjien kanssa, fokuksena rahoitus sekä yleinen taloushallinto ja uskon, että kokemuksellani pystyn auttamaan yrityksiä, joilla on kysymyksiä tämän aiheen tiimoilta.