Olen käytännönläheinen myynnin ja markkinoinnin raudanluja ammattilainen. Vähittäiskaupan ala on tempaissut minut aikanaan myyntialalle, jossa viihdyin eri alojen myyjänä ja esimiestehtävissä yli kymmenen vuotta. Aito kontakti, halu auttaa, sekä oikean ratkaisun löytyminen eri tilanteisiin ja tarpeisiin ovat aina olleet vahvuuksiani.

Kehitys vie meitä eteenpäin, siksi laajensin osaamistani markkinoinnin ratkaisujen pariin. Olen työskennellyt markkinoinnin johtavissa yrityksissä 15 vuotta, joista viimeiset kymmenen vuotta olen keskittynyt liiketoimintaa tukevien sähköisen markkinoinnin ratkaisuihin. Vuosien varrella kokemusta on kertynyt eri toimialojen liiketoiminnasta ja niiden eri tarpeita tukevista markkinointiratkaisujen kokonaisuuksista. Olen parhaimmillani liiketoimintaa tukevien ratkaisujen ideoinnissa ja suunnittelussa, sekä niiden jalkauttamisessa käytäntöön, yhteistyössä Generaxion Finland:n huippuammattilaisten kanssa. Generaxion on yksi Pohjois-Euroopan nopeimmin kasvavista organisaatioista markkinointialalla. Uusi brändi syntyi vuonna 2020, kun joukko nopeasti kasvaneita digitaalisen markkinoinnin asiantuntijayrityksiä yhdistyi Suomessa, Ruotsissa ja Tanskassa. Suomessa Generaxionin osaksi ovat yhdistyneet Roister Marketing, MarkkinointiAkatemia ja Aucor.
Liiketoiminnan digitalisointi on iso mahdollisuus. Digitalisaatio muuttaa liiketoimintaprosesseja merkittävästi. Todennäköisimpiä voittajia tulevat olemaan ne yritykset, jotka hyödyntävät digitalisaation tuomia mahdollisuuksia laajasti liiketoiminnan eri osa-alueilla. Generaxion toteuttaa digitaalisia ratkaisuja Suomessa ja kansainvälisillä markkinoilla.
Yhteystiedot: maarit.nukari@generaxion.fi Soita 044 7123183