Luovuuttaja – Mari Leskinen ”Always expect the unexpected”.

Elämme nyt ajassa, jossa meidän edessämme on koko ajan uusia mahdollisuuksia. Kysymys on nyt se ketkä osaavat parhaiten nähdä, kuunnella ja toteuttaa – miten olla askeleen edellä tai sivussa aikaamme? Meidän pitää kyetä synnyttämään uusia rakenteita, vanhan hiomisen sijaan.

Mottoni on ”Odota odottamatonta” ja se kiteyttää hyvin sellaista mielenmallia mikä meidän tulisi saavuttaa – avoimuutta ja joustavuutta – jotta me voimme nähdä ja kuulla sellaista mitä muut eivät vielä ole oivaltaneet.

Olen ollut vuosia kiinnostunut luovuudesta sekä innovaatioista ilmiönä ja ymmärtämisestä on muodostunut minulle intohimo. Olen muodostanut kaiken oppimani perusteella oman innovaatiomuotoilufilosofian. Yksinkertaisuudessaan luovuus ja innovaatiot tarvitsevat tasapainoisen kasvualustan ja oma filosofiani perustuu oikeiden tekijöiden vahvistamiseen innovaatioiden näkökulmasta.

Voin auttaa mm. näiden kysymysten ratkomisessa:
Miten kulttuuri vaikuttaa meidän luovuuteen?
Miten omaa ja muiden luovuutta voi kehittää?
Miksi innovaatioiden keksiminen on niin vaikeaa?
Miksi luovuuden kehittäminen on tärkeää juuri nyt?
Miten saadaan onnistuneempia projekteja tiimien avulla?
Mikä on luova organisaatio ja miten sellaiseksi voi tulla?
Miten organisaatiokulttuuri saadaan tukemaan luovuutta?

Autan ihmisiä ymmärtämään ja hyödyntämään tätä monimutkaista ja abstraktia luovuuden ilmiötä sekä hyödyntämään sitä yksin ja yhdessä. Tämä on tärkeää kaikille sellaisille nälkäisille organisaatioille, jotka eivät halua juurtua ja sammaloitua paikoilleen. Aloittavan yrittäjän on tiedettävä millaista kulttuuria haluaa olla luomassa ja vanhemman yrityksen kohdalla taas on lähestyttävä, millaisia muutoksia on mahdollista tehdä?

Luovuus on kilpailukyvyn ja kasvun ehto. Olen apunasi muotoilemassa maailman luovimpia organisaatioita – täynnä luovia ihmisiä

MARI LESKINEN
”Always expect the unexpected”
Only one word to define myself – BUILDER.
Suhtaudun intohimoisesti kaikkeen kehittämiseen, liittyypä se sitten ihmisiin, tuotteisiin tai palveluihin.

Jyväskyläläinen yrittäjä, Luovuuttaja (valmentaja) & Betoninkesyttäjä (Marleskin).