Olen toiminut viimeiset 12 vuotta yrittäjänä ja liiketoiminnan konsulttina auttaen kasvun haasteissa, viime vuodet keskittyen strategiseen kehittämiseen ja kasvupolkujen rakentamiseen. Vahvuuteni on liiketoimintakonseptin kehittämisessä ja sen pilkkomisessa käytännön hankkeiksi ja projekteiksi. Teen läheistä työtä rahoittajien kanssa, sekä yksityiseltä että julkiselta puolelta.

Lähestymiskulmani on kaupallinen ja uskonkin tuovani Kasvu Openiin valituille yrityksille konkretiaa asiakkaan ymmärtämisestä ja keinoissa heidän palvelemiseen myynnin ja markkinoinnin avulla.
Toinen sydäntä lähellä oleva asia on yrityksen tiimi ja kuinka koko tiimin kyvyt ja osaamiset sekä muut resurssit, saadaan valjastettua näkyviksi kilpailueduiksi. Kokemus johtamisesta on auttanut toimimaan käytännön tilanteissa – pitkään arvoketjuun valmistuksesta asiakkaalle mahtuu lukematon määrä muuttuvia tekijöitä, joita varsinkin pienen tiimien täytyy hallita ajallisesti ja rahallisesti.

Toimialaosaamisena mainitsen lifestyle-alan yritykset, teolliset yritykset ja brändit sekä high-end-yritykset.
Taustani tulee yli 20 vuoden ajalta kansainvälisistä lifestylealan yrityksistä ja paras tuntemus minulla on Euroopan ja Pohjois-Euroopan markkinoista.