Osaamistani ovat strategia, kilpailuetu, bränding, markkinointi ja viestintä sekä eri osaajien / funktioiden yhteispelin edistäminen, integraatio.

Autan tuotetta, palvelua ja yritystä löytämään kilpailuedun. Kilpailuetu on strategian ydin ja menestyksen kivijalka. Tutkimusten mukaan kuitenkin vain ani harvalla eli 1-3 % toimijoista on selkeä kilpailuetu.

Tilanteen korjaamiseksi olen luonut Löydä kilpailuetusi ™-työkalupakin. Työkalupakki on ainoa lajissaan myös kansainvälisesti. Työkalupakki on teokseni Löydä kilpailuetusi – käsikirja strategian ja brändin kehittämiseen kovaa ydintä. Kirja ilmestyi 2021. Sitä on kutsuttu suur- ja mestariteokseksi sekä maailmanluokan teokseksi. Onpa se nimetty myös vuoden 2021 parhaaksi bisneskirjaksi.
Teokselle on myös kansainvälistä kysyntää: kirjoitan parhaillaan käsikirjoitusta englanninkieliseen versioon kirjasta. Turun kauppakorkeakoulussa Markkinalähtöinen kilpailu -otsikoitu kurssi ekonomiopiskelijoille. Kurssin oppikirjana on Löydä kilpailuetusi -teokseni. Kirjan menestyksen salaisuus on sen konkreettisessa ja ajattelua inspiroivassa työkalupakissa.

Löydä kilpailuetusi – käsikirja strategian ja brändin kehittämiseen

Toinen osaamisalueeni on eri funktioiden yhteispelin kehittäminen, toimintakulttuurin jalostaminen. #siilotnurin Yhteispeliä käsittelevä teokseni on mm. yliopistojen ja korkeakoulujen oppi- ja kurssikirja https://shop.almatalent.fi/suuri-integraatiokirja.

CV:ssä on menestyksekäs ura Suomen ja maailman johtavien markkinointitoimistojen luovana suunnittelijana, luovana johtajana, johtoryhmän jäsenenä sekä omistajana/perustajana. Mittava kokemus niin b2b kuin b2c -sektoreista. Olen ollut perustamassa ja vetämässä viittä yritystä.