Yli 25 vuoden kokemus kansainvälisestä kaupasta, myynnistä, markkinoinnista ja yrityksen- ja henkilöstöjohtamisesta. Autan oman yritykseni Cleviaksen kautta kansainvälistyviä yrityksiä kasvamaan rajojensa ulkopuolelle. Lisäksi olen suorittanut HHJ-tutkinnon.

Tapoja on monia, joissa minä/mevoimme olla mukana yrityksen kehittämistoimenpiteissä ja ennenkaikkea liikevaihdon kasvattamisessa. Pidän haasteista erityisesti uusien tuotteiden ja ideoiden lanseeramisesta. Yrityksemme toimintakenttä on koko läntinen Eurooppa, jossa pääpaino on Saksan markkinoilla.

Olen ollut osakkaana suomalaisessa teollisuuden PK-yrityksessä ja vein menestyksekkäästi eteenpäin sen kansainvälistymisstrategiaa. Ominta alaani ovat yritysten kokonaisvaltainen kasvattaminen, muutosjohtaminen ja monikulttuurisen yhteisön johtaminen.

Omakohtaiset kokemukseni kansainvälisten yritysten johtamisesta antavat minulle asiakassuuntautuneen lähestymistavan erilaisissa kehitysprojekteissa ja uskon ymmärrtäväni oikein hyvin kasvavien yritysten haasteita ja tiedän, mitä yrittäjän päässä liikkuu. Osaan asettua toimeksiantajan asemaan ja ymmärtää heidän tarpeensa niin ruohonjuuritasolta johtokuntatyöskentelyyn.

Mottoni: Menestyvä yritys tarvitsee hyviä tuotteita, hyvää markkinointia ja hyviä työntekijöitä!

Clever ways for better success!